Čeda: Ako me izaberu za predsednika Srbije, dajem ostavku u LDP

Lider LDP poslao rukovodstvu svoje partije pismo u kome je naveo da Srbija mora da ima predsednika koji će biti predsednik svih građana, a ne partijski šef

  • 2

Lider pokreta "Preokret" Čedomir Jovanović najavio je da će podneti ostavku na mesto predsednika Liberalno-demokratske partije (LDP) ako bude izabran za novog šefa države. On je svoju odluku objavio u pismu poslatom potpredsedniku te partije Nenadu Miliću.

Jovanović je danas promovisan kao kandidat "Preokreta" na predsedničkim izborima. Jovanović kaže da će se funkcije u partiji odreći, jer želi da bude garant državnog jedinstva.

U tom pismu, koje je na stranačkom skupu u Domu omladine pročitao poslanik liberala Bojan Ðurić, lider LDP-a je naveo da veruje da Srbija mora da ima predsednika koji će biti predsednik svih građana, a ne partijski šef koji prvo vodi računa o potrebama svoje stranke, pa tek onda o obavezama države.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovic Ozren

    7. april 2012 | 09:10

    NECE BITI POTREBNA TVOJA STAVKA,KAO NI MOJA,ISTE SU NAM SANSE.

  • vojvodjanin

    6. april 2012 | 20:12

    ko da je drzava privatna firma da se kandiduje za sefa umesto predsednika !!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA