POČISTIĆEMO SRBE IZ HRVATSKE: Ovaj jeziv USTAŠKI GOVOR izrekli su HRVATI u Evropskom parlamentu!

Govor mržnje prema Srbima u Evropskom parlamentu hrvatske poslanice Ruže Tomašić nije ništa novo, ali je veoma opasno i može da bude jak emotivni udarac svim preostalim Srbima u Hrvatskoj

  • 61

U Evropskom parlamentu opet se čuo govor mržnje prema Srbima, a teške reči, da će Srbi biti počišćeni iz Hrvatske, izgovorila je Ruža Tomašić, predsednica Hrvatske konzervativne stranke i poslanica u EU parlamentu.

- Ako Hrvatska počne čistiti svoje dvorište, jako puno Srba iz Hrvatske će morati ići u Srbiju - rekla je ona.

Ovu možemo reći ustašku izjavu odmah je osudio Miodrag Linta, predsednik Koalicije udruženja i pozvao Martina Šulca , predsednika Evropskog parlamenta da hitno reaguje!

EVO ŠTA HRVATI PRIČAJU EVROPI: Srpski četnici još uvek žele naše teritorije (VIDEO)

Miodrag Linta

Linta je podsetio da Tomašićeva redovno poziva na nasilje, ali i da joj  linč i govor mržnje nisu strani. Istovrmeeno je pozvao Hrvatsku da usvoji deklaraciju kako bi se zaustavilo nasilje prema preostalim Srbima u Hrvatskoj.

- Njene izjave samo potvrđuju da veoma žali što njen politički uzor Franjo tuđman nije još devedesetih proterao i ono malo Srba što je ostalo u Hrvatskoj - istakao je Linta.

10 STVARI ZBOG KOJIH HRVATI OBOŽAVAJU SRBIJU: Nećete verovati kad vidite ono pod brojem 6! (FOTO) (VIDEO)

Retorika Tomašićeve predstavlja jak emotivni udarac i izaziva ogorčenje žrtava srpske nacionalnosti koje su prošle kroz patnje devedesetih godina.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivy

    5. maj 2015 | 11:27

    To je ona koja ne zeli da joj se kcer uda za Srbina ili Talijana?! Joj, gospodja ne zna da se bas onima koji to ne zele, prvima dogodi. Evo, ja joj zelim jednog zgodnog, visokog Talijana, zalizane crne kosice za zeta. Ionako bi se jedan Francesco odlicno uklopio jer tamo gdje ona zivi, odnosno ljetuje puno domacih su bas (polu)Talijani. Gospodja Ruza se treba ostavit coravog posla, a primit kuhanja i spremanja. Za to vrijeme, dok se bavi(la) glupostima, mogla je mirisati svom muzu ko svaka prava zena/ruza!

  • Metohija

    5. maj 2015 | 10:42

    I oni su u EU.Treba li nam cvrsci dokaz da to nije drustvo za nas.

  • Коментатор

    5. maj 2015 | 12:16

    Под хитно Тадић да им се извини што нас нису све очистили.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA