Vojislav Šešelj HITNO operisan: Evo šta je rekao lider radikala kada je DOŠAO SVESTI!

- Za desetak dana dobiću rezultate histopatološkog nalaza i znaću podrobnije o čemu je reč. Nadam se da će sve biti u redu, svašta sam preživeo, pa ću i ovo - kaže lider SRS-a

  • 20

Iz SRS kažu da je lider partije Vojislav Šešelj rano jutros operisan, ali da se još uvek ne znaju detalji operacije.

- Još uvek ne možemo saopštiti bilo kakve detalje, već čekamo da prođe dejstvo anestezije, da nam se javi i pretpostavljam da ćete u narednim danima imati više podataka od strane konzilijuma koji je zadužen za njegovo lečenje, a mi u ovom trenutku nemamo takva ovlašćenja - rekao je zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović.

Vojislav Šešelj je pušten iz Haga na privremenu slobodu u novembru prošle godine, zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Lider radikala u izjavi za Kurir iz bolničkog kreveta posle operacije kaže da je imao zahvat i da ga je operisao doktor Miroslav Vukadinović, specijalista maksiofacijalne hirurgije.

- Za desetak dana dobiću rezultate histopatološkog nalaza i znaću podrobnije o čemu je reč. Nadam se da će sve biti u redu, svašta sam preživeo, pa ću i ovo. Ovo je mačji kašalj u odnosu na moja dva druga zdravstvena problema. Operacija je trajala oko sat vremena, brzo sam se probudio iz anestezije i osećam se dobro. Nije bilo većih problema. Ne bih iznosio više detalja o tome - rekao je lider SRS za Kurir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA