VUČIĆ: Srpska vojska će biti još SNAŽNIJA I JAČA! (FOTO)

Vojska Srbije značajno utiče na stabilnost zemlje i snažan je faktor odvraćanja potencijalnih agresora, rekao je premijer i dodao da nam trenutno ne preti nikakva opasnost

  • 5

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, obišao je učesnike međunarodne vojne vežbe LOGEX 15, i ocenio da organizacija ove vežbe dokazuje koliko je naša vojska sposobna. 

- Razvijamo našu Vojsku i ozbiljno jačamo njene resurse. Ono što nam je veoma potrebno jeste znanje i u tome ne zaostajemo za drugima - rekao je premijer Vučić učesnicima vežbe.

VUČIĆ O TERORISTIČKIM NAPADIMA NA SRBIJU: Srpska vojska je spremna da EFIKASNO reaguje! (FOTO)

Prema  Vučićevim rečima građani mogu da budu spokojni kada je reč o bezbednosti i dodao da Vlada Srbije nastoji da ojača vojne i policijske snage.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kako je istakao, u tu svrhu nabavljene su značajne količine pancirnih košulja i uniformi, ulaganjem više od 600 miliona u lovačku avijaciju, dodatnim jačanjem oklopnih snaga i serijskom proizvodnjom u fabrikama namenske industrije.

- Vojska će biti sve snažnija, jer danas imamo nešto više novca i mogućnosti za ulaganje. Time otvaramo i nova radna mesta ulaganjem u našu namensku industriju i od toga Srbija neće odustajati - poručio je Vučić.

On je dodao i da Srbiji ne preti opasnost, jer i više nego dovoljno jaka za pretnje terorista koji su izavali velike probleme u jednom delu našeg regiona.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    12. maj 2015 | 14:43

    Vojsku treba kontinuirano I planski opremati jer kada imate respektabilnu vojsku drugacije vas posmatraju I cene

  • Baki

    12. maj 2015 | 15:35

    Sutanovca pozvati u rezervu i poslati na granicu ako uopste zna da drzi pusku.

  • lazar

    12. maj 2015 | 15:29

    Vojska Srbije je naj cenjenija,naj jaca u regionu,i spremna je na sve provokacije siptara i svih drugih neprijatelja! Zna nato kakvi smo mi,a znaju i drugi,da kod SRBINA nema hocu..necu!!!! Zivela moja naj lepsa SRBIJA!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA