Mihajlović: Logično bi bilo da je Nikolić prvo razgovarao sa Vučićem o platformi za Kosovo!

Prva potpredsednica Vlade smatra da je bilo logično da Tomislav Nikolić postigne dogovor sa premijerom Aleksandrom Vučićem i ministrima o sadržaju platforme za Kosovo, pre nego što je pusti u javnost

  • 2

Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture kaže da nije pogledala dokument - platformu za Kosovo, koju je spremio Tomislav Nikolić, predsednik Srbije. Ona smatra da je predsednik prvo trebalo da se konsultuje sa premijerom Aleksandrom Vučićem i ministrima pa tek potom da predstavi taj dokument široj javnosti.

- Nisam pogledala taj dokument i ne želim da komentarišem. Ako je tačno da su predsednik i njegov kabinet pustili delove tog dokumenta u javnost, mislim da je logično da predsednik valjda prvo s premijerom o tome razgovara, ako ne i sa članovima Vlade Srbije, za koje kaže da nisu njegov nivo. Ali da bar dogovor postigne sa premijerom pa tek onda da izlazi u javnost, to bi bi logično - kazala je Mihajlović.

LAVROV STIŽE U SRBIJU: Dačić ga čeka na aerodromu, zatim slede susreti sa Vučićem i Nikolićem!

Upitana da li Nikolićeva platforma o Kosovu, koja se pojavljuje usred Briselskog dijaloga Beograda i Prištine, može da zakomplikuje situaciju, Mihajlović je kazala da to pitanje ne može da komentariše pošto je, kako je navela, "ispod predsednika".

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA