SNS: Mlekarima je problem napravila vlada DS-a

SNS navodi da sve probleme koje danas ima srpski seljak, ima ih zahvaljujući Bojanu Pajtiću i DS, koji su doneli odluku o potpisivanju katastrofalnog Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju u oblasti poljoprivrede

  • 1

Neviđeni je bezobrazluk i vrhunac licemerja oglašavanje lidera DS Bojana Pajtića o stanju u mlekarskoj industriji, saopštila je danas Srpska napredna stranka, poručujući da je upravo vlada DS donela odluku o neograničenom uvozu mleka u Srbiju i krenula u sistematsko uništavanje srpskog seljaka i srpskog domaćina.

- Danas, bez imalo obraza, šef kriminalnog režima u Vojvodini i šef DS-a Bojan Pajtić drži lekcije Vladi Srbije o tome da bi trebalo da preduzme mere kako bi se umanjila katastrofa napravljena usled njegovih prethodnih poteza - naveo je SNS u sapštenju povodom zahteva Pajtića da Vlada zaštiti mlekare i hitno donese meru privremene zabrane uvoza mleka i mlečnih proizvoda iz EU.

SNS navodi da sve sve probleme koje danas imaju srpski seljak i ostali individualni proizvođači mleka imaju ih zahvaljujući Bojanu Pajtiću, Božidaru Đeliću i DS, koji su doneli odluku o potpisivanju katastrofalnog Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju u oblasti poljoprivrede.

- Vlada Srbije, predvođena SNS, do sada je uložila više od 500 miliona dinara za otkup mleka, uložiće se i dodatni novac, a tražićemo i sve druge načine, ne ugrožavajući evropski put Srbije, da srpskom seljaku pomognemo i da ga zaštitimo od Bojana Pajtića i ostalih prevaranata iz DS - poručuje SNS.

Foto: Tanjug/Boki Foto: Tanjug/Boki

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić zatražio je juče da Vlada i ministarstvo poljoprivrede hitno donesu meru privremene zabrane uvoza mleka i mlečnih proizvoda iz EU i da potom uvedu kvote na nivou uvoza pre nego što je EU uvela sankcije Rusiji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GBP

    20. maj 2015 | 14:33

    Amnezija je uz bezobrazluk hronična bolest nekih naših političara.Srećom,deo naroda se još odupire,pamti,toleriše,a do kada će,videćemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA