Vučić: Angela Merkel dolazi u Srbiju!

Srpski premijer rekao je da u Vašington putuje kako bi bilateralni odnosi sa SAD bili još bolji. Nije mogao da precizira kada će tačno doći nemačka kancelarka u Beograd

  • 2

Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Srbije rekao je da se priprema agenda njegovog boravka u SAD i razgovora sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom, najavljujući istovremeno da će u Srbiju doći nemačka kancelarka Angela Merkel.

Premijer nije mogao da precizira kada će nemačka kancelarka doći u Beograd, a upitan da li će ići i u u Rusiju, rekao je :

- Da, ići ću, ali ne još.

Vučić RAZOČARAN U EU putuje u posetu Americi

Kako je rekao, agenda puta za sada pretpostavlja šest dana boravka u SAD, ali da će verovatno poseta trajati kraće jer , kako je rekao, ima mnogo posla u Srbiji da se uradi.

U Vašington putuje, dodao je, kako bi se napravili najbolji mogući bilateralni odnosi sa SAD jer je to "naš interes, kao što je naš interes da imamo najbolje moguće odnose sa Ruskom federacijom".

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaaaaaa

    21. maj 2015 | 14:22

    Dobre odnose kroz istoriju smo imali.A sta su nam uradili to se ne moze nazvati prijateljstvom.Neka im nase zrtve idu na dusu.

  • Chicha.

    21. maj 2015 | 14:37

    A ko će je voditi u razgledanje KALEMEGDANA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA