Šešelj ostaje u pritvoru, ne dolazi u Srbiju na Veliki petak

Šešelja u pritvoru pregledao tim lekara koji mu je odredio terapiju. Lekari zaključili da nije potrebno da ga prebacuju u bonicu

  • 2

Nakon što je iz SRS saopšteno da je njihovom lideru jutros bilo loše, Vojislava Šešelja u pritvoru pregledao tim lekara koji mu je odredio terapiju. Lekari su takođe zaključili da nije potrebno da Šešelja prebacuju u bolnicu iz pritvorske jedinice u Sheveningenu.

Posle saopštenja SRS-a da se Šešelju "naglo pogoršalo zdravstveno stanje", predstavnici Nacionalnog saveta za saradnju s Hagom zvali su Tribunal i rečeno im je da je lekar pregledao Šešelja, odredio mu terapiju i da nije bilo potrebno da ga prebacuju u bolnicu.

Predsednik Saveta Rasim Ljajić rekao je da novi razvoj situacije neće promeniti okolnosti i mogućnosti za Šešeljevo privremeno puštanje na slobodu, jer je Srbija i dalje spremna da razmotri davanje garancija ukoliko Tribunal to bude zatražio.

Pojedini mediji danas su objavili da postoji mogućnost da Vojislav Šešelj bude pušten u Srbiju već na Veliki petak.

(I. M. / Tanjug)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bata

    9. april 2012 | 18:32

    pa ljaicu cini mi se da si skoro izjavio da ce srbija dati garancije a ne da ce razmotiti oce li dati garancije

  • Ja

    9. april 2012 | 20:55

    Iako nisam bio za njegovu stranku i njega kao licnosti,ipak mislim da su u ovom slucaju popucali svi savovi jednog sramnog suda koji je stvoren samo od strane zapadnih sila za prevaspitavanje nacija.Da se vrati sto pre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA