PUTIN SPASAVA SRPSKOG GENERALA: Predsednik Rusije NAREDIO SPECIJALCIMA da izvuku Ratka Mladića iz zatvora!

Predsednik Rusije izdao je naredbu za pokretanje tajne akcije koja bi imala za cilj da se iz Haškog tribunala izvuče general Vojske Republike Srpske Ratko Mladić

  • 59

Predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin izdao je naredbu za pokretanje tajne akcije koja bi imala za cilj da se iz Haškog tribunala izvuče general Vojske Republike Srpske Ratko Mladić i dovede na lečenje u Moskvu, piše moskovski list "Istina"!

Naime, nedavno su u posetu Ratku Mladiću u Hagu bili akademkinja iz Ruske akademije nauke i poznati prosrpski lobista Jelena Guskova i zastupnik u ruskoj Dumi Pavel Dorohin, koji predvodi ruski Komitet za zaštitu generala Mladića.

TAJNA OPERACIJA: Rusija izvlači Ratka Mladića iz Haga?!

Oni su, kako pišu moskovski mediji, s vođstvom Haškog suda dogovorili da sredinom juna u Holandiju doputuje grupa ruskih lekara koji bi pregledali Ratka Mladića i pripremili da se, najkasnije u avgustu dopremi u Moskvu na lečenje.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Mladić bi u Moskvi proveo najmanje mesec dana, a Rusija bi garantovala za njegov transport i kasniji povratak u pritvor - kaže Pavel Dorohin.

- U akciju dovođenja Mladića na oporavak u Moskvu uključio se i predsednik Rusije Vladimir Putin, ali i neki drugi državnici - tvrdi on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA