I OVO MOŽE U SRBIJI! Gradonačelnik Leskovca SVEČANO OTVORIO javni WC na groblju!

- Strašno je, ali groblje zauzima sve pristunije mesto u našim životima - rekao je prvi čovek Leskovca predstavnicima sedme sile

  • 12

Novinarski posao je nepredljidljiv i pun izazova, te su tako kolege novinari iz Leskovca, imali tu čast da odu na konferenciju za novinare ni manje ni više nego na groblju! Naime, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, održao je pres konferenciju na Svetoilijskom groblju, prvu ikada održanu na jednom od dva leskovačka groblja.

Povod za nesvakidašnji gest je uređenje i asfaltiranje 250 metara staza između grobnih parcela i novosagrađeni toalet pored kapele, u šta je lokalna vlast uložila preko dva miliona dinara.

Upitan da li mu scena u groblju, s novinarima, kamerama, fotoaparatima i s gradskim čelnicima, deluje pomalo nadrealno, Cvetanović je kazao da na tom groblju “nije 40 godina ništa ulagano i da on kao gradonačelnik ima obavezu da se brine o svim društvenim segmentima”. 

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Gradonačelnik Leskovca šutirao saradnika u kabinetu!

- Za dva miliona dinara ručno je asfaltirano 250 metara uzanih staza, sagrađena su četiri toaleta i trenutno se sređuje parking prostor za 70 vozila - istakao je prvi čovek Leskovca.

Zašto su novinari morali da dođu baš na groblju, gradonačelnik je objasnio:

- Život svakog čoveka čini najsrećniji momenat u životu kada dobije prinovu u porodici i onaj najtužniji kada mu neko blizak umre. Nažalost, u Leskovcu je prošle godine pokopano 2.400 ljudi, a rođeno je svega 1.200 beba. Strašno je, ali groblje zauzima sve pristunije mesto u našim životima.

(Telegraf.rs /Izvor: Juznevesti.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sisi

    29. maj 2015 | 12:58

    Covek je sasvim u pravu.Za groblja pogotovo ona veca hde se ponekad moze desiti da se ceka i po nekoliko sati na sahranu toaleti su neophodni.U nekim kapelama se cak odrzavaju i bdenja i to je sasvim normalno.

  • Vanja

    29. maj 2015 | 13:47

    Ako je bilo jos i vazduPLOHOVA, onda super!

  • Sandra kovac

    29. maj 2015 | 14:50

    Nadrealna su nasa groblja zato sto su prljava.Nadrealne su i kamenorezacke nalepnice na preruznim spomenicima.Nadrealan odnosno realan mafijasluk direktora,sefica i ostalog osoblja.Treba im traziti imovinske ksrte.Groblja bi morala da izgledaju kao parkovi,a izgledaju kao djubrista.Sa mrtvima grobari zakopavaju raznorazno djubre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA