Nakon 25 godina ponovo direktni letovi iz Srbije za SAD!

Pre kraja ove ili najkasnije početkom sledeće godine, ukoliko Amerikanci budu zadovoljni nadzorom nad našim aerodromima, počeće prvi direktni letovi za SAD i Kanadu, kaže premijer Srbije

  • 3

Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Vlade Srbije i Vlade SAD potpisan je danas u Vladi Srbije, a premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je to veoma dobra, važna i velika vest, koja govori o unapređenju odnosa Srbije i SAD.

Vučić je, nakon potpisivanja sporazuma koji su potpisali potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi, izjavio da će će iz Srbije ka SAD posle 25 godina, krajem ove ili početkom sledeće godine početi prvi direktni letovi.

SLUČAJ BITIĆI: Od ove teme ZAVISE odnosi Amerike i Srbije!

- Ako Amerikanci budu zadovoljni nadzorom nad našim aerodromom i aviokompanijom, a to su strogi uslovi, i ako budemo imali poslovni plan, imamo obećanje da će naše aviokompanije pre kraja godine, a najkasnije početkom sledeće, imati direktne letove za SAD i Kanadu - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dado

    29. maj 2015 | 19:21

    Joj više i ta Rusija.Neko je napisao da ih više ide prema Rusiji.I Ukrainci su bila veća braća sa Rusima a sada se krve.

  • Српски Националисти

    29. maj 2015 | 18:17

    Боље да их више иде према Русији !

  • LSrbin

    30. maj 2015 | 23:42

    Stacenam to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA