SLUČAJ BRAĆE BITIĆI: Pronađeni novi dokazi

- Promašeni su i propušteni neki krucijalni dokazi u slučaju "braće Bitići", tako da će se novim dokazima ovo ubistvo rasvetliti - rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović

  • 11

Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, kaže da  je u istrazi o ubistvu braće Bitići napravljen značajan napredak, da postoje novi dokazi i da očekuje da će taj slučaj biti rasvetljen.

- Prvi deo istrage je urađen veoma loše i promašeni su i propušteni neki krucijalni dokazi. Mi danas imamo neke nove dokaze - rekao je Stefanović. On je precizirao da novi dokazi ukazuju da je bilo još osoba na mestu gde je izvršen zločin kao i da su ti dokazi proistekli iz baza mobilne telefonije i listinga telefona.

SLUČAJ BITIĆI: Od ove teme ZAVISE odnosi Amerike i Srbije!

Stefanović je rekao i da nije urađeno veštačenje naoružanja koje je bilo 1999. godine u upotrebi kod nekih od osumnjičenih, ali da je MUP došao u posed tog naoružanja i da se veštačenja rade.

- Uz nekoliko drugih materijalnih dokaza... mislim da smo napravili značajniji napredak nego što je bilo urađeno do sada i ja se nadam da ćemo i ovo ubistvo rasvetliti - rekao je Stefanović.

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajdeeee

    1. jun 2015 | 18:23

    A da USA uhapsi ubicu male Milice.....

  • Klaudija

    1. jun 2015 | 18:24

    Sada cemo, za potrebe Amrikanaca, od teorista u OVK uniformama praviti humanitarne radnike? Kao, spasavali porodicu komsije Srbina? A sta su radili dok su bili u tzv. Atlantskoj brigadi OVK, mazili macice?! Zato nam i ide ovako kako nam ide.

  • Савица

    1. jun 2015 | 17:53

    ШПИЈУНСКА АМЕРИЧКА ПОСЛА.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA