Čedomir Jovanović hoće ministarstvo policije

Ako ne dobije policiju, Jovanović računa na Ministarstvo spoljnih poslova. "Preokret" zainteresovan i za resore poljoprivrede i obrazovanja, koje bi vodili Zaharije Trnavčević i Miljenko Dereta

  • 1

Prvi na listi Preokreta i  lider LDP-a Čedomir Jovanović zainteresovan je da u budućoj vladi bude ministar unutrašnjih poslova, prenosi Novi magazin.

Jovanović veruje da će lista "Preokret" biti deo vladajuće koalicije posle narednih izbora, a jedna od ambicija koju ima je da postane ministar policije. Ako se pak ne postigne takav dogovor, lider LDP-a bi mogao da preuzme Ministarstvo spoljnih poslova, tvrde izvori Novog magazina.

"Preokret" računa na još dva resora u budućoj vladi, a to su poljoprivreda i obrazovanje. U tom slučaju bi poljoprivredu vodio jedan od lidera te koalicije 86-ogodišnji Zaharije Trnavčević, dok bi na čelu Ministarstva obrazovanja bio direktor NVO Građanske inicijative Miljenko Dereta.

(Telegra.rs / Izvor: Novi magazin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ali

    9. maj 2012 | 21:26

    MISLIM,samo nije cenjeno danas ni od koga miitlsi,već samo SLUŠATI,TEŠKO ONOM KO MISLI SVOJOM GLAVOM!PLATFORMA PREOKRET-DOBRA NA PAPIRU,kako da zaživi u praksi?ŽELIM TO,DA LI ĆU DOŽIVETI?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA