Nikolić i Alijev: Srbija i Azerbejdžan zajedno do boljih rezultata

Predsednici dve džave razgovarali su o više projekata koje trenutno zajednički realizuju i iskazali su zadovoljstvo razvojem saradnje

  • 2

Tomislav Nikolić, predsednik Srbije i  Ilham Alijev, predsednik Azerbejdžana, ocenili su danas trokom razgovora da dve države zajedno mogu da ostvare značajne rezultate. Nikolić i Alijev su izrazili zadovoljstvo razvojem saradnje Srbije i Azerbejdžana. Dva predsednika su razgovarala o više zajedničkih projekata koji se trenutno realizuju.

Nikolić se, nakon sastanka sa Alijevim, sastao se i sa azerbejdžanskim ministrom trgovine i ekonomske saradnje Sahinom Mustafajevim.

Od danas se 132 srpskih sportista bori za medalje u Bakuu!

Razgovor je vođen o izgradnji obilaznice oko Beograda, privatizacijama preduzeća MKS iz Kikinde i Poljoprivrednog kombinata Beograd, kao i o ulaganju Azerbejdžana u banjski turizam u Srbiji. Nikolić je Mustafajevu uručio dokumentaciju o tim projektima, kako bi se sve realizovalo u što skorijem roku.

Predsednik Srbije je tokom boravka u Bakuu posetio naše sportiste koji se takmiče na Prvim evropskim igrama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA