VUČIĆ I VILHELM: Slika o Srbiji je promenjena ka bolje u Nemačkoj i u EU!

- Slika o Srbiji je značajno promenjena na bolje kako u Nemačkoj, tako i u celoj Evropskoj uniji. Srbija uživa mnogo veći ugled, nego ranije“ - rekao je nemački ambasador

  • 7

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Savezne Republike Nemačke Hajnca Vilhelma i tom prilikom mu zahvalio na iskrenom prijateljstvu prema Srbiji i velikoj podršci radu srpske vlade.

- Diplomatsko znanje i posvećenost ambasadora Vilhelma doprineli su da Srbija i Nemačka imaju najbolje odnose u svojoj istoriji. Dokaz izgradjenog velikog medjusobnog poverenja je i poseta kancelarke Angele Merkel 8. i 9. jula“ - naglasio je premijer Vučić, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Srpski premijer je zahvalio i nemačkoj vladi, kao našem najvećem donatoru razvojne pomoći.

Ambasador Vilhelm rekao je da je Srbija, za vreme njegovog mandata, zahvaljujući radu vlade, mnogo napredovala.

- Slika o Srbiji je značajno promenjena na bolje kako u Nemačkoj, tako i u celoj Evropskoj uniji. Srbija uživa mnogo veći ugled, nego ranije“ - rekao je nemački ambasador i poželeo mnogo uspeha premijeru Vučiću i vladi u budućem radu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    25. jun 2015 | 16:43

    Vidi se to bas dosta bolje. Ovi pisu rezoluciju o Srebrenici,drugi ogradu na granici,treci oce novu drzavu na balkanu. A ko to sve dozvoljava to, bese ti isti sto navodno imaju bolje misljenje o nama.

  • Vojkan

    25. jun 2015 | 15:43

    A koga boli uvo sta taj zapadni sljam misli o nama? :)) Kakve gluposti..

  • Boro

    25. jun 2015 | 20:34

    Da bilo ko drugi to rece,nego bas svabo,pa merkel je najveca prepreka za Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA