TVRDE DA SU SRBI SILOVALI DEČAKE I KLALI MUSLIMANE: Evo koje će države na strani Amerike ZARATITI sa PUTINOM zbog Srbije!

Podršku dokumentu Velike Britanije u Savetu bezbednosti UN najavili su Francuska, SAD, Čad, Jordan, Litvanija, Malezija i Novi Zeland

  • 26

U Savetu bezbednosti UN-a 7. jula vodiće se prava bitka oko Rezolucije u Srebrenici čiji je autor Velika Britanija i kontrarezolucije koja je napisana u Moskvi, a Telegraf.rs vam otkriva koje zemlje će glasati za dokument Londona u kom se tvrdi da su Srbi masovno silovali dečake!

SRBI SU MASAKRIRANI U SREBRENICI I NISU SILOVALI DEČAKE! Evo šta piše u PUTINOVOJ REZOLUCIJI koja je zapalila svet!

U dokumentu koji je napisan u Londonu čak 35 puta spominje se reč genocid, a u njemu se tvrdi da su Srbi masovno silovali dečake:

SRBI SU U SREBRENICI MASOVNO SILOVALI DEČAKE: Ovo je najnoviji ŠAMAR Velike Britanije Srbiji!

Foto: Tanjug/Ministarstvo spoljnih poslova/Ognjen Stevanović , Tanjug/AP Foto: Tanjug/Ministarstvo spoljnih poslova/Ognjen Stevanović , Tanjug/AP

“Opšte je poznato da su Srbi tokom rata u Bosni, a posebno u rejonu Srebrenice, silovali i seksualno zlostavljali desetine hiljada žena, devojaka, muškaraca i žena”, navodi se u ovoj rezoluciji!

Podršku ovom dokumentu u Savetu bezbednosti spremni su da daju Fancuska, SAD, Čad, Jordan, Litvanija, Malezija i Novi Zeland.

Ipak u poslednjem momentu pojavio se spas za Srbe, Srbiju i Srpsku u vidu rezolucije koja je pisana u Moskvi, a ona govori o zločinu u Srebrenici u kojem su stradali i Srbi i Muslimani, a umesto tvrdnji da je silovano na desetine hiljada žena, sada piše “na hiljade”.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    30. jun 2015 | 00:08

    Vi sto nepripadate srpskom rodu nemojte da optuzujete ceo srpski narod.Za zlocine koji su pocinjeni treba da odgovaraju svi koji su ih pocinili bez obzira ko su i kojoj veri pripadaju.Isto tako nemozemo ni mi da optuzimo sve hrvate i muslimane za zlocine koje su pocinili...

  • Chicha.

    30. jun 2015 | 00:17

    Najveći licemeri englezi nikako da prebole što je jedan Obrenović napravio čerčila a tito razvaljivao Tačerkinu sestru.Ko je sad koga je.o,a tek još koliko ćemo ih jahati kad za to dođe vreme.

  • Dejan B.

    29. jun 2015 | 22:28

    Slava Rusiji!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA