MERKELOVA ISPALILA ALBANCE: Tači joj napisao DANKE DOJČLAND na Fejsu, kancelarka Nemačke ga OLADILA!

Drugi čovek kosovske vlade, Hašim Tači obećao je Angeli Merkel da će sud za ratne zločine OVK biti uskoro formiran, a nakon razgovora sa VLADAROM EVROPE na svom Fejsbuku napisao je "Danke Dojčland

  • 18

Drugi čovek kosovske vlade, Hašim Tači obećao je Angeli Merkel da će sud za ratne zločine OVK biti uskoro formiran, a nakon razgovora sa VLADAROM EVROPE na svom Fejsbuku napisao je "Danke Dojčland. Ipak ovo mu nije pošlo za rukom jer je nemačka kancelarka poručila Albancima da moraju postići dogovor sa Srbijom!

Tači je, takođe, naveo da se Kosovo obavezalo da ispuni sva tri zahteva koje su je tokom berlinskih sastanaka predstavili zvaničnici Nemačke.

ANGELA MERKEL ZAPRETILA ALBANCIMA: Morate se dogovoriti sa Srbijom i kazniti UBICE iz OVK!

- Kosovo će uskoro formirati sud koji će procesuirati ratne zločine koji su počinili pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova - napisao je drugi čovek vlade u Prištini Hašim Tači na svom Fejsbuk nalogu, nedugo posle susreta sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Mediji u Prištini navode da je susret između Merkelove i Tačija namerno bačen u senku sastanka kosovskog premijera Ise Mustafe sa nemačkom kancelarkom, što je objašnjeno "nelagodom", koju nemački zvaničnici osećaju znog mogućih posledica izveštaja Dika Martija na dalju karijeru nekadašnjeg političkog lidera OVK.

Nemačka kancelarka Angela Merkel ljuta je na Albance s Kosova jer su blokirali dogovor Beograda i Prištine i naredila Isi Mustafi da se dogovori sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem!

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    1. jul 2015 | 08:53

    Хахаха, па да, испалила шиптаре? Ко им је дао државу? Ко је отео Косово?

  • Ivica

    1. jul 2015 | 10:39

    Pa on je glavni za ovk a ova trazi od glavnog ubice i teroriste da se formira sud za ovk haha.al su smesni stvarno

  • Zoran

    1. jul 2015 | 10:54

    Samo je srpska milicija uspevala da dovede šiptare u red jer su oni imali respekt prema srpskoj uniformi.Plakaće Evropa i pošteni Albanci za srpskom milicijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA