SRBI NISU GENOCIDAN NAROD, TREBA SPALITI REZOLUCIJU O SREBRENICI! Ispovest ovog MUSLIMANA zapalila je BALKAN!

Pismo građanina Mostara zapalilo je Balkan, a u njemu se krije velika istina o svim događanjima u Srebrenici

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika psunjski
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srpkinja

    09. jul 2015 | 19:24

    Genocid ok,neka Vam bude!Samo mi objasnite molim Vas sta da kazem deci gde im je deda?Znam da su ga ubili muslimani,komsija koji je takodje musliman i sa kojim smo i dan danas u odlicnim odnosima je video kako mi ubijaju oca.Taj isti musliman je pomogao da se spasimo mama,brat i ja.Pomogao nam je da dodjemo u Srbiju.Sve smo izgubili i kucu i imovinu,doneli smo u Srbiju samo svoje zivote.Ja sam Diplomirani ekonomista,brat profesor matematike.I dan danas zivimo privatno..Nije to ono sto me muci.Boli me sto ni posle toliko godina ne znam gde mi je otac sahranjen,zatrpan kako god.Gde da mu zapalim svecu??? Teska srca pisem ovo a dusa mi krvari.Koliko hiljada ima takvih primera i to niko ne priznaje.Sramota !Pored toga ipak ucim svoju decu da ne mrze nikoga i ne budu nacionalisti.Tako i Vi muslimani trebate postupati.Shvatite da je sve to sto se desilo bila projekcija zemalja poput Amerike i Velike Britanije,ne nas obicnih ljudi.

  • Srpkinja

    09. jul 2015 | 19:14

    Genocid ok,neka Vam bude!Samo mi objasnite molim Vas sta da kazem deci ge im je deda?Znam da su ga ubili muslimani,komsija koji je takodje musliman i sa kojim smo i dan danas u odlicnim odnosima je video kako mi ubijaju oca.Taj isti musliman je pomogao da se spasimo mama,brat i ja.Pomogao nam je da dodjemo u Srbiju.Sve smo izgubili i kucu i imovinu,doneli smo u Srbiju samo svoje zivote.Ja sam Diplomirani ekonomista,brat profesor matematike.I dan danas zivimo privatno..Nije to ono sto me muci.Boli me sto ni posle toliko godina ne znam gde mi je otac sahranjen,zatrpan kako god.Gde da mu zapalim svecu??? Teska srca pisem ovo a dusa mi krvari.Koliko hiljada ima takvih primera i to niko ne priznje.Sramota !Pored toga ipak ucim svoju decu da ne mrze nikoga i ne budu nacionalisti.Tako i Vi muslimani trebate postupati.Shvatite da je sve to sto se desilo bila projekcija zemalja poput Amerike i Velike Britanije,ne nas obicnih ljudi.

  • Damir

    09. jul 2015 | 01:26

    Takode Musliman sam, ne iz mjesanog braka...Otac,mati,djedovi nene svi su muslimani...Ali evo da i ja ostavim komentar, naravno ni ja se neslazem sa ovom rezoluciom kako mogu proglasiti sve srbe da su genocidan narod molim te lijepo, pa licno poznajem srba koji su bolji od mojih muslimana, komsija, poznanika...kao sto je vec neko napisao s ovom rezoluciom samo ponovo sve zakuhava i nedonosi nam mir u drzavi!!! U ratu su ginuli svi i neduzni muslimani,pravoslavci i katolici...sad se bunimo za srbe ali braco muslimani gledajte malo realno zivot, niko nece reci kako su turci muslimani ubijali Srbe nekad davno...to je proslost i sve dok se budimo bavili prosloscu necemo napredovati, sa mrznjom ce se samo zaratit ponovo a svi oni koji zele rat nebitno ko su i sta su Da Bog da im bio u kuci...Pozdrav za sve ljude koji razmislju pravedno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA