SRBI U SREBRENICI NISU UBILI 8.000 MUSLIMANA TO JE LAŽ I PROPAGANDA: Evo koji je lider Bošnjaka konačno otkrio ISTINU!

- Cifra ubijenih u Srebrenici je verovatno oko tri hiljade, ona se spominje od prvog dana - rekao je lider Bošnjaka u Bosni na sednici Predsedništva BiH

  • 21

Da je kojim slučajem Alija Izetbegović živ, ko zna kako bi danas izgledao tekst rezolucije o Srebrenici koji je Savetu bezbednosti UN podnela Velika Britanija, a u kojem se tvrdi da su Srbi genocidan narod! Telegraf.rs vam otkriva dugo skrivanu istinu i izjavu lidera Bošnjaka u BiH o tačnom broju ubijenih u Potočarima!

Rezolucija Velike Britanije o Srebrenici, kao i svi drugi podaci o broju ubijenih kada je reč o Potočarima, kaže da su Srbi na tom mestu ubili više od 8.000 ljudi, žena i dece. Međutim, u duboko skrivenim stenogramima sa sednica Predstavništva BiH može se videti drugačija tvrdnja koju je izrekao sam Alija Izetbegović!

OVAJ ENGLEZ JE SRPSKI DŽELAT! Mrzi Srbe i Srpsku, unakazio nas je u Dejtonu, a sada hoće da nas proglasi GENOCIDNIM NARODOM!

Naime na 292. sednici predsedništva BiH održane 11. avgusta 1995. godine Alija je rekao sledeće:

Foto: printskrin: youtube/Jiqi08 Foto: printskrin: youtube/Jiqi08

- Cifra ubijenih u Srebrenici je verovatno oko tri hiljade, ona se spominje od prvog dana - rekao je Izetbegović kojeg je u svom izlaganju prekinuo Haris Silajdžić, rečima: "Ostatak bi mogao biti u logorima".

Izetbegović je pored ostalog rekao i da je u Srebrenici zakazao i ljudski faktor u odnosima između civilne i vojne vlasti između kojih je bilo sukoba, kao i da je jedan broj ljudi izašao iz Srebrenice i pobegao za Srbiju!

- Bilo je tu i propagande - rekao je lider Bošnjaka u BiH.

SRBI NISU GENOCIDAN NAROD, TREBA SPALITI REZOLUCIJU O SREBRENICI! Ispovest ovog MUSLIMANA zapalila je BALKAN!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Decak

    7. jul 2015 | 22:47

    Davno dokazano ali muslimani kriju istinu, prekopavaju celu Bosnu I prirodno umrle sahranjuju u Potocarima da bi namirili broj koji su zacrtali.Treba tim mahinacijama stati u kraj dok ne bude kasno...

  • Danijel Zecevic

    7. jul 2015 | 22:22

    Sto ne pozovete neutralne kao npr kinu da utvrdi broj ubijenih.

  • Igor

    7. jul 2015 | 23:02

    Ovo uopste nije nova vest. Koliko znam neko od nasih u hagu potegao taj transkript kao dokaz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA