SAVET BEZBEDNOSTI U HAOSU! Rasprava o Srbima i Srebrenici nije počela, ne zna se ni kada će!

Zbog velikog neslaganja članica Saveta bezbednosti UN oko teksta britanskog predloga rezolucije o Srebrenici, sednica je odložena za večeras u 21 sat

  • 6

Savet bezbednosti UN nije raspravljao u 16 časova o nacrtu rezolucije o Srebrenici koju je predložila Velika Britanija.

Zbog velikog neslaganja članica Saveta bezbednosti UN oko teksta britanskog predloga rezolucije o Srebrenici, sednica je odložena za večeras u 21 sat. Bilo je planirano da sednica počne u 10 sati po lokalnom, odnosno 16 h po srednjeevropskom vremenu.

Na stolu je i kontrapredlog Rusije, koji podržava Srbija, pa je epilog dešavanja i dalje neizvestan.

SRBIJA DA PRIHVATI DA SU SRBI GENOCIDAN NAROD! Evo šta ZAISTA piše u REZOLUCIJI O SREBRENICI iz Londona! (TEKST)

Iz Londona je juče stigla konačna, šesta verzija rezolucije o Srebrenici, u koju su uključeni neki delovi ruske rezolucije, ali i dodatno zaoštreni delovi koji se odnose na genocid i silovanje dečaka u BiH.

SRBI NISU GENOCIDAN NAROD, TREBA SPALITI REZOLUCIJU O SREBRENICI! Ispovest ovog MUSLIMANA zapalila je BALKAN!

Da bi rezolucija bila prihvaćena, potrebna je dvotrećinska većina, odnosno devet od 15 zemalja, uz uslov da nijedna od pet stalnih članica (SAD, Rusija, Kina, Francuska i Velika Britanija) ne stavi veto.

OVAJ ENGLEZ JE SRPSKI DŽELAT! Mrzi Srbe i Srpsku, unakazio nas je u Dejtonu, a sada hoće da nas proglasi GENOCIDNIM NARODOM!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poznavalac materije

    7. jul 2015 | 17:37

    Opet pravimo globalni problem. Bravo mi. Nije ni cudo sto su drugi ljubomorni na nas i imaju komplexe. Za njih se i ne cuje.

  • Gargamel

    7. jul 2015 | 21:47

    Dali su Nemci ili Japanci proglašeni genocidnim narodom posle drugog svetskog rata. Dali su turci proglašeni posle ubistva 2 miliona Jermena. Dali je USA proglašena posle ubijanja na desetine miliona Vjetnamaca i bacanja dve atomske bombe na Hirošimu i Nagasake. Dali su švedjani proglašeni za genocidan narod pošto su skoro istrebili Laponce i kastrirali ih planski 20 godina. Englezi su skoro istrebili severne indijance i danas ih drže u Americi u rezervatima a ja lično sam pomogao preko 20.000 bosanaca u švedskoj i ja ću biti genocidan Srbin. Ovo je katastrofa čovečanstva!

  • Nešo

    7. jul 2015 | 18:25

    Aj sad bas da vidimu Ruse nase prijatelje,sve se bojim da ce uloziti veto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA