POPOVIĆ: Rusija će spasiti Srbiju u SAVETU BEZBEDNOSTI UN!

- Rusija nam je pomogla u Prvom svetskom ratu, u Drugom svetskom ratu, tokom rata u Bosni, tokom NATO bombardovanja, Rusija će i danas biti uz Srbiju - kaže lider SNP-a

  • 22

Rusija će podržati interese Srbije po pitanju Srebrenice, istakao je danas Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije, posle sastanka sa ruskim zvaničnicima u Moskvi.

On je naglasio da su "ruski i srpski narod uvek kroz istoriju bili na istoj strani, na strani istine i pravde".

- Rusija nam je pomogla u Prvom svetskom ratu, u Drugom svetskom ratu, tokom rata u Bosni, tokom NATO bombardovanja, Rusija će i danas biti uz Srbiju i neće dozvoliti da na srpski narod bude udaren pečat genocida - rekao je Popović.

Predsednik SNP je ukazao da srpski narod "poštuje jednako sve žrtve, ali isto tako očekuje da i drugi poštuju srpske žrtve”.

- Zašto se niko do sada nije poklonio srpskim žrtava u Jasenovcu, zašto se niko nije poklonio žrtvama u Bratuncu, zašto se niko od NATO zvaničnika nije poklonio novinarima stradalim u bombardovanju RTS-a i stotinama drugih nedužno stradalih civila - upitao je Popović.

On je naglasio da treba da stavimo tačku na dalje ponižavanje Srbije i istakao da Srbi nisu počinili genocid u Srebrenici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan K.

    7. jul 2015 | 21:04

    Mi smo genocidan narod onoliko koliko je to svaki drugi narod koji je ikada ucestvovao u ratu. Mi smo se borili za svoje, oni za njihove. Moramo da sprecimo svako dalje ponizavanje

  • Sanja Jovic

    7. jul 2015 | 21:02

    Nasa dva naroda su se uvek borila na istoj strani. Zastitice nas Rusi jer je to jedino pravedno. Za naze zrtve se niko nikada nije ovako zalozio

  • Svetlana Matić

    7. jul 2015 | 21:00

    Ništa u rezoluciji ne bi bilo sporno kada bi se genocidom nazvali i svi zločini koje su počinili pripadnici hrvatskog i muslimanskog/bošnjačkog naroda u BiH. Jednostavno, sva tri naroda su kriva za ove stvari i ne može se samo jedan genocidizovati. Pošto pravde nema, nadam se da će Rusija zaustaviti ovu maškaradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA