EKSTREMISTI SU STIGLI U SREBRENICU: Evo kako ministar policije UPOZORAVA Vučića!

- Situacija uoči sutrašnjeg skupa u Srebrenici je izuzetno složena. Očekujemo veći broj ekstremista tamo, neki su već prisutni a neki će pristići u Srebrenicu sutra - kaže ministar policije

  • 23

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da je situacija uoči sutrašnjeg komomorativnog skupa u Srebrenici izuzetno složena.

Kako navodi, saznanja bezbednosne službe Srbije preneta su premijeru Aleksandru Vučiću, koji će sam odlučiti da li će otići u Potočare.

Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da su neki ekstremisti već stigli u Srebrenicu.

- Situacija uoči sutrašnjeg skupa u Srebrenici je izuzetno složena. Očekujemo veći broj ekstremista tamo, neki su već prisutni a neki će pristići u Srebrenicu sutra. Situacija je vrlo uzavrela, u bosanskim medijima su prethodnih dana pojačane poruke netrpeljivosti prema Srbiji i premijeru Aleksandru Vučiću, koga smo obavestili o tom saznanjima - rekao je Stefanović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V. Savic

    10. jul 2015 | 15:02

    Kada bi premijer barem jednom saslusao sta narod Srbije misli o tom odlasku u Srebrenicu i poslusao glas javnosti, ostao bi u Srbiji. Pa dosta vise sa tom bukom oko mudzahedina, brojkama koje svaki put rastu, dosta. Idite na poklonjenje Srpskim zrtvama koje su zaboravljene.

  • Od Doboja Mujo

    10. jul 2015 | 15:30

    Gospodine Vučiču dobro nam došli u Bosnu i Hercegovinu. Vi ste pokazali da ste pravi čovek i pravi političar. Kad čovek krene s iskrenim naumom sva mu se vrata širom otvaraju.Nemate razloga za brigu. Bog čuva hrabre i poštene, a Vi ste očito i jedno i drugo. Svaki pošteni čovek Vas doživljava kao ljudsku gromadu. U očima svakog poštenog čoveka može te samo dobiti plus. Mislim da dijelim mišljenje većine Bosanaca da ste nam dobro došli

  • Galileo

    10. jul 2015 | 14:15

    Posle svih ponizavanja srpskih zrtava kojima smo svedoci poslednjih par nedelja, a sto je slucaj i svih ovih proteklih godina, ne vidim vise niti jedan razlog zasto uopste ici tamo!? Mozda je bilo u redu poslati predstavnika, ali ne i najvisi finkcioneri. Njima je ove godine, vise nego ikada, mesto u Bratuncu. Oni koji su klanicu kreirali, neka se klanjaju svom licemerstvu. Jedino pravo bi bilo pokloniti se svim zrtvama, jer ovakvih tragicnih dogadjaja nazalost nije bilo samo u Srebrenici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA