SRBIJA JE POČINILA GENOCID NA KOSOVU: Ovo je nova SKANDALOZNA optužnica iz PAKLA kojom Albanci terete Srbe!

- Sada kada se spomene akt genocida u Srebrenici, i kada postoje nesporne činjenice da se on desio, Rusija se javlja kao prepreka za trijumf pravde, i to sada olakšava negaciju genocida na Kosovu - kaže kosovski političar

  • 32

Albanci i dalje ne mogu da podneu srpsku pobedu u Savetu bezbednosti UN i to što je Rusija uložila veto na izglasavanje rezolucije o Srebrenici, te su brže bolje počeli da sakupljaju dokaze o genocidu Srba na Kosovu!

Jakup Krasnići, bivši predsednik Skupštine Kosova, na jednoj debati rekao je da moraju da se prikupe svi dokazi o genocidu na Kosovu.

BESNI ALBANSKI FUNKCIONER NAKON POSETE VUČIĆA: Da li je Kosovo nezavisno? (FOTO)

- Čim se saznalo da Kosovo sprema tužbu za genocid Srbije na ovim prostorima, odmah su se javili oni koji negiraju da se tako nešto desilo! Poricanje genocida pojavljuje se u veoma specifičnom kontekstu: u nastojanju da se negira genocid protiv Jevreja. to je samo način da se prikrije zločin koji je ovde počinjen - kaže Krasnići.

Arhivska fotografija Arhivska fotografija

On kaže da se negiranje genocida može smatrati kao deo zločina, u kombinaciji sa uništavanjem istine i pamćenja.

- Negacija genocida je organizovana u sistemu, a njegova funkcija je da se izbegne odgovornost direktno ili indirektno u izvršenju genocida - kaže kosovski političar i dodaje:

Printskrin: Youtube/Kohavision Printskrin: Youtube/Kohavision

- Sada kada se spomene akt genocida u Srebrenici, i kada postoje nesporne činjenice da se on desio, Rusija se javlja kao prepreka za trijumf pravde, i to sada olakšava negaciju genocida na Kosovu. Dužnost nas intelektulaca je da se uključimo i da stručnošći pobedimo sistem koji negira genocid srpske države nad kosovskim Albancima. Seksualna nasilja i ubistva na Kosovu su se dešavala, i treba da iznesemo sve dokaze da se genocid desio - objašnjava Krasnići.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    21. jul 2015 | 08:09

    DOKLE CE PENTAGON ,NATO I BRISEL DA STITI UCKa TRGOVCE SRPSKIM ORGANIMA?!!! CITAV SVET ZNA DA JE TO BIO ZLOCIN BEZ PRESEDANA U LJUDSKOJ ISTORIJI .DALI DOLAZI VREME HANIBALIZMA U TAKOZVANIM DEMOKRATSKIM ZEMLJAMA ?!!!!!!

  • major Milan Tepic RSK

    21. jul 2015 | 08:06

    Ovi Siptari su jako prehladjeni sta ona pricaju oni neznaju sta je defenicija Genocid, mjesaju zabe i babe.

  • Chetnik

    21. jul 2015 | 09:35

    Ocistili su Kosovo od Srba,TO Je genocid!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA