NA POZIV VUČIĆA: Predsedništvo BiH sledeće nedelje u Beogradu!

Poziv srpskog premijera da svi članovi Predsedništva BiH posete Srbiju prihvaćen je, i oni će najverovatnije sledeće nedelje doći u posetu Beogradu

  • 0

Predstavništvo BiH najverovatnije će sledeće nedelje doći u Beograd. Poziv srpskog premijera, Aleksandra Vučića da svi članovi Predsedništva BiH posete Srbiju prihvaćen je, i oni će najverovatnije sledeće nedelje doći u posetu Beogradu.

Aleksandar Vučić uputio je u utorak zvaničan poziv predsedavajućem i članovima Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću, Draganu Čoviću i Bakiru Izetbegoviću da što skorije dođu u zajedničku posetu Srbiji.

Kako je saopšteno iz vladine Kancelarije za saradnju sa medijima, Vučić je u pismu članovima Predsedništva BiH naveo da ih poziva "polazeći od uverenja da su naše dve zemlje čvrsto i trajno opredeljene da jačaju međusobne bilateralne odnose i da sva otvorena pitanja rešavaju u neposrednom dijalogu i duhu dobrosusedstva, a na dobrobit građana dve zemlje".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA