MUSLIMANSKI VOJNICI SU PALILI SELA I UBIJALI SVOJE, A NE RATKO MLADIĆ I SRBI: Kanadski general OTKRIVA ISTINU O SREBRENICI!

- Srebrenica je ostavljena nebranjena sa strateškom idejom - kaže nekadašnji general Mirovnih snaga UN u Bosni

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika luka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • David

    18. mart 2016 | 19:34

    Kada sastavis Engleze,Francuze i Amere, Hitler je Majka Tereza.

  • buzz11

    20. jul 2015 | 22:00

    Samo da se nadovezem. Kako to da Slovenija nije bila zanimljiva? Oni su isto tako onda teroristi koji su napali jugoslaviju i rusili ju. Makedonija isto. Kasnije CG rasturila to malo juge sto ostade. Kako bas rat u HR i BiH? Rat u sloveniji je bio farsa da se naoruzanje prebaci u HR i BiH da bi se moglo bolje zulumarit. Nado meni je zao svake zrtve sa bilo koje strane, al jednostavno ne mozes otimat tude silom. Ne mozes pljackat, ubijat, otimat, protjerivat,a sve pod krinkom urozeni smo. Sve da smo i htjeli nismo u tom trenu imali sa cime napast.

  • buzz11

    20. jul 2015 | 21:37

    @Nada Ne znam ja koji smo to mi koiji su napali tebe i tvoju djecu i to uopce ne opravdavam. Istina nije niti blizu toga sto pokusavas imputirat. Sjecam se jako dobro svega, a posebno Jove Raskovica i mitingovanja. JNA pokupila svo naoruzanje, a mi napadali. Daj molim te. Nismo mi nikakvi teroristi i nismo mi napali nikakvu Jugoslaviju. Mi smo iskoristili ono sto nam je njen ustav garantirao. Samopredjeljenjem do odcjepljenja. Sad ce odgovor biti bili smo konstitutivan narod, a nitko nas nije pitao. E procitati ustav Narodne Republike Hrvatske iz 1947., clanak 11, pa izmjenjeno izdanje Socijalisticke Republike Hrvatske iz 1963, pa amandmane na ustav SRH iz 1971 i 1972, te ustav SFRJ iz 1974. Srbi u hrvatskoj nisu nikada bili konstitutivan narod. Htjeli smo svoju drzavu, nahuskali su vas na tu drzavu, tenkovima otimali teritorij i onda vas na kraju prodali. Termin vjekovna ognjista znaci svasta i slozimo se da je tako, al ne mozes otimat tudu zemlju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA