Otkriveni napadači na premijera Vučića u Srebrenici! Evo i ko su

Direktor policije Republike Srpske potvrdio je da je identifikovano desetak osoba, koje se sumnjiče da su prošle subote na komemoraciji u Srebrenici napale srpskog premijera

  • 4

Direktor policije Republike Srpske, Gojko Vasić, potvrdio je danas u Banjaluci da ima napretka u istrazi entitetske policije na utvrđivanju osoba koje su 11. jula u Potočarima učestvovale u napadu na srpskog premijera Aleksandra Vučića.

Vasić je rekao da je identifikovano desetak novih osoba za koje se pouzdano može tvrditi da su učestvovale u tom napadu.

Vasić je precizirao da se istraga o napadu na Vučića vodi pod nadzorom Specijalnog tužilaštva RS, a razmeniće informacije i s kolegama iz BiH i Srbije, kako bi, prema njegovim rečima, utvrdili ko je učestvovao u pokušaju ubistva i podstrektivanju na ubistvo Vučića.

- Svaki dan ima napretka i sve istrage radimo s tužiocem - rekao je direktor policije RS.

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Vučić: Srbija i BiH će imati mnogo bolje odnose u budućnosti!

Vasić je potvrdio da u policiji RS-a još nisu zatražili pomoć medija u identifikovanju osoba koje su učestvovale u napadu na srpskog premijera.

Iz MUP-a RS, ranije su podneli izvještaje Specijalnom tužilaštvu RS protiv "NN" osoba zbog pokušaja ubistva i podstrektivanja na ubistvo Aleksandra Vučića 11. jula, nakon komemoracije bošnjačkim žrtvama.

Nakon što utvrde identitet napadača, te prijave će biti podnete protiv izvršilaca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA