KARAĐORĐEVIĆI POTIČU IZ NARODA I ZADATAK NAM JE DA SLUŽIMO SRBIJI: Evo šta je SRPSKI KRALJ poručio Srbima!

- Čast služenja narodu i državi neporeciva je dužnost, obaveza i odgovornost, jer potičemo iz naroda, i ta nas činjenica sudbinski obavezuje - rekao je prestolonaslednik

  • 17

Prestolonaslednik Srbije Aleksandar II Karađorđević, proslavio je svoj 70. rođendan u Belom dvoru u Beogradu, uz prisustvo brojnih članova evropskih kraljevskih porodica.

- Od Karađorđa do mene postoji kontinuitet služenja narodu i državi. Dok postoji dom Karađorđev, čast služenja narodu i državi neporeciva je dužnost, obaveza i odgovornost, jer potičemo iz naroda, i ta nas činjenica sudbinski obavezuje - rekao je princ Aleksandar zvanicama sinoć u Belom dvoru.

CRNOGORCI U ŠOKU: Srpskom kralju pored MILOČERA I BOGATIH VILA na Jadranu moraće da vrate i ZLATO sa Cetinja!

Rođendanskom slavlju princa Aleksandra, prisustvovali su kralj Karl Gustav XVI i kraljica Silvija od Švedske, princ Albert od Monaka, kome je ovo prva poseta Srbiji, španska kraljica majka Sofija, bugarski car Simeon II i carica Margarita, princeza Margareta od Rumunije i princ Radu, princ Nikola Petrović Njegoš od Crne Gore, princ Rad Bin Zaid od Jordana i princeza Majda Rad Zaid, princ Ludvig od Badena, princ Amin Aga Kan, princeza Ira od Furstenberga, princ Nikola (sin kraljevića Tomislava), princ Serž (sin Kneza Aleksandra Pavlovog), princ Pjer i princeza Silvija d'Arenberg, unuka princa Tomislava Viktorija De Silva, i drugi.

(Telegraf.rs / Izvor: 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deda Radoje

    20. jul 2015 | 10:28

    Ma sve je to u redu...ali sto ne zaustavi rezoluciju englesku kod kume...ili si bio dobar njima dok je trajalo zuto...

  • aman

    22. jul 2015 | 10:37

    Ljudi molim vas, covek je preko 50 godina ziveo u inostranstvu, od kad zna za sebe zivo je na drugom govornom podrucju, odrastao je i skolovao se. Nisam zaljudjena ni za kralja ni za politiku i ostale luposti, ali po mom nekom zdravom razumu ne zameram nista coveku koji je sa 2 i po godine PROGLASEN ZA DRZAVNOG NEPRIJATELJA i proteran odavde. Podignite vi vase dete u inostranstvu pa ga posle 50 godina vratite ovde da vidimo kako ce da govori Srpski jezik i da li ce uopste i da se trudi

  • Tanja

    20. jul 2015 | 11:26

    Nemoj ovaj samo da sluzi Srbiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA