Vučić i Pastor: Odnosi Srba i Mađara su sve bolji

Premijer Srbije i predsednik Skupštine Vojvodine razgovarali su o infrastrukturnim projektima u Srbiji, a posebno o projektima koji će delom biti realizovani na teritoriji Vojvodine, kao i o pronalaženju rešenja za konkretna pitanja i probleme građana pokrajine

  • 4

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, upoznao je danas predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora, sa poslednjim analizama stanja ekonomske situacije u Srbiji, rezultatima fiskalne konsolidacije i osnovnim makroekonomskim kretanjima.

Tema susreta Vučića i Pastora, koji je i predsednik Saveza vojvođanskih Mađara, bili su i značajni infrastrukturni projekti u Srbiji, posebno projekti koji će delom biti realizovani na teritoriji Vojvodine, kao i pronalaženje rešenja za konkretna pitanja i probleme građana pokrajine.

Vučić: Cenimo pomoć Norveške u modernizaciji Srbije!

Pedsednik vojvođanske skupštine istakao je da unapređenje putne mreže i izgradnja pruga i puteva doprinosi bržem povezivanju ljudi, većem broju investicija i boljem životnom standardu građana.

Sagovornici su se saglasila i da su odnosi Srba i Mađara u usponu i da danas dva naroda, uz razumevanje događaja iz prošlosti, pre svega, gledaju u evropsku budućnost i žele najbliže moguće međusobne odnose.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Articoka

    20. jul 2015 | 21:15

    Ne nego dizu ogradu jer mi kao nenormalni pustamo onaj napaceni narod na nasu teritoriju gde bi oni dalje islu gde vec idu....i mi da smo pametni i mi bi podigli ogradu pa kud koji mili moji...

  • He

    20. jul 2015 | 17:03

    Znaci madjari dizu zid na granici jer nas vole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA