E, ovo je domaćinski! Pogledajte kako Vučić i gosti iz Sarajeva pevaju u kafani! (VIDEO)

Premijer Srbije priuštio je gostima iz Sarajeva muziku na uvce u sred Knez Mihajlove ulice

  • 67

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, sa gostima iz Predsedništva BiH, Bakirom Izetbegovićem, Draganom Čovićem, Mladenom Ivanićem, prošetao je Knez Mihajlovom ulicom u Beogradu, ali i napravio pauzu u jednom kafiću.

Vučić, Bakir, Dragan ili Mladen: Ko je naručio pesmu "Nije život jedna žena"? (VIDEO)

ŠAH MAT! Vučić i Bakir Izetbegović odmerili snage u ŠAHU. Evo ko je pobedio (VIDEO)

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE: Ovako je izgledala šetnja Vučića i Bakira KNEZ MIHAILOVOM! (FOTO) (VIDEO)

A tamo, muzika na uvce za goste iz Sarajeva.

Evo kako su se poveli uz harmoniku i mineralnu vodu.

Snimak je omogućila Televizija Pink.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mulazim

    22. jul 2015 | 18:09

    Svaka vam čast komšije.Sve riječi hvale.Gledajući ovo sve iskreno se nadam i ubjeđen sam da svi mi možemo prije svega moramo da zajedno živimo na ovim prostorima.Svi oni koji pričaju loše o Srbiji ili Bosni.Takvi nisu upoznali prave ljude domaćine.Incident i napad na gospodina Vučića to su učinili pojedinci.Isto kao što su rat vodili pojedici,isto tako ubijali nedužan narod pojedinci sa sve tri strane.Nema tu mi pobjedili vi izgubili kod nas poginulo više u odnosu na vas.Svi smo mi gubitnici.Ona vlast nas je prodala još sebi ne možemo doći.Prodali nas za šaku dolara onima koji su nam sve ovo učinili.Pa jebo te "izvinite na izrazu" do juče se sinovi ispraćali u vojsku,kćerke se udavale za srbe,hrvate,muslimane ili obratno danas je to nemoguće.Komšije se obilazile išlo se na igranke koga je bilo briga da li Mujo,Mile ovaj onaj.Danas kada kažeš Mujo vidi poturuce,balije ili Milan odma je četnik ubica.Da je narod pameta a očito da nije barem ja to tako vidim.Mi bi svi trebali kao gospodin Vučić,Bakir i mnogi drugi pružiti ruku udružiti se u boriti se protiv vehabija,ustaša,četnika,zapada i onih koji nas ugrožavaju.Kažu kako ne možome mi skupa oni nas mi njih mrzimo?Sve se može samo nam oni nedaju.Evo pogledaj te ovu sliku to je dokaz da se može,želi i hoće.

  • Mirjana N.

    22. jul 2015 | 17:36

    Bravo za g Vucica, bravo za nas i nije bez razloga sto mnogi zive iz bivse Juge bas u Srbiji. Ovde stvarno niko ne pravi razliku medju ljudima izuzev dobri i losi. To smo mi!

  • DR

    22. jul 2015 | 19:43

    E gosp.Vučiću sve je bilo šmekerski odrađeno svaka Vam čast mislim da se ni Izetbegović nije nadao ovome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA