Vučić PROGLAŠEN za POČASNOG GRAĐANINA Krupnja!

Predsednik opštine Krupanj , rekao je da je Skupština opštine donela odluku da Vučića proglasi počasnim građaninom, jer je pokazao kako treba da se ophode političari i ispunio sva svoja obećanja

  • 0

Obnovljeni put Korenita-Krupanj, koji povezuje tu opštinu sa Loznicom, svečano je danas otvoren u prisustvu premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji je danas proglašen počasnim građaninom Krupnja.

Predsednik opštine Krupanj Rade Grujić rekao je da je Skupština opštine donela odluku da Vučića proglasi počasnim građaninom, jer je pokazao kako treba da se ophode političari i ispunio sva svoja obećanja.

VUČIĆ U KRUPNJU: Hvala EU što nam je pomogla tokom poplava! (FOTO)

Grujić je rekao i da će obnovljeni put skratiti putovanje do Loznice za 25 minuta. On je zahvalio Evropskoj uniji na pomoći u vrednosti višoj od 5,6 miliona evra za opštinu Krupanj.

- Krupanj danas otvara kapiju prema svetu - rekao je Grujić i dodao da novi put neće voditi samo do Loznice, već i do Drine.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Vrpcu su, u prisustvu premijera, presekli su potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, otpravnik poslova u delegaciji EU u Srbiji Hose Antonio Gomes i v.d. direktorka Puteva Srbije Zoran Drobnjak.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA