ONI SU SRPSKI KEJT I VILIJAM: Srbi IZLUDELI zbog ljubavi SRPSKOG PRINCA i Dunje Kusturice! (FOTO)

U Srbiji su oduševljeni vezom srpskog princa i Dunje Kusturice, a neki su ih već proglasili srpskim Kejt i Vilijamom

  • 26

Ljubavna priča između srpskog princa Aleksandra III Karađorđevića, sina prestolonaslednika Srbije i Dunje Kusturice ćerke proslavljenog režisera Emira zapalila je Balkan, a Telegraf.rs vam donosi najnovije detalje ove emotivne veze koju podžavaju svi Srbi!

SRBIJA NA NOGAMA! Srpski princ u vezi sa ćerkom čoveka koga Srbi obožavaju. Oduševićete se kada vidite o kome je reč! (FOTO)

Ovaj mladi par prvi put u javnosti zajedno, pojavio se na rođendanu srpskog kralja, a sve do tada su svoju ljubav skrivali od očiju javnosti.

U srpskoj javnosti se dugo nagađalo da li su Dunja i princ Aleksandar III zaista u emotivnoj vezi, ali su sve sumnje pale u vodu kada su se njih dvoje pojavili zajedno na 70-tom rođendanu prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Kako za Telegraf.rs priča izvor iz Belog dvora srpskog princa i Dunju su "spojile ljubav prema umetnosti i sasvim obične stvari"

- Oni su po prirodi slični. Vole umetnost, Dunja je diplomirani dramaturg i impresioniraju ih obične stvari u životu, vode skroman život, a ne raskoš - kaže naš izvor.

Foto: royalfamily Foto: royalfamily

Kako naš portal saznaje njihova “priča” počela je druženjem, a na kraju se završila emotivnom vezom.

U Srbiji su oduševljeni vezom srpskog princa i Dunje Kusturice, a neki su ih već proglasili srpskim Kejt i Vilijamom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Princa Aleksandar III Karađorđević vratio se u Beograd i u centru srpske prestonice sa prijateljem otvorio je kafić, ali je usled nesporazuma ubrzo odlučio da iz tog posla izađe. S druge strane Dunja je posvećena sedmoj umetnosti.

Princa Aleksandar III najmlađi je sin svog oca po kojem je dobio ime, a ta činjenica donela mu je mnogo zanimljivih momenata u životu.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladan

    25. jul 2015 | 19:34

    Hahahaha... Kako sam se ismejao kad videh ovaj naslov srbi izludeli. Aj nemojte se glupirati,realno boli nas uvo za ovo.

  • Vesna

    25. jul 2015 | 17:37

    Divan mlad i lep par

  • Mosa loma

    25. jul 2015 | 17:52

    Ja kao rojalista u dusi zelim svu srecu ovim mladim ljudima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA