CELA SRPSKA ISTORIJA JE VELIKA LAŽ: Ovu SKANDALOZNU TVRDNJU izrekla je Sonja Biserko!

- Iz nepoznavanja činjenica stvoren je mit o Kosovu, o srpskom herojstvu i nebeskom carstvu, a Pravni fakultet u Beogradu bio je jedan od stubova velikosrpskog projekta - rekla je predsednica Helsinškog odbora za Srbiju

  • 87

Predsednica Helsinškog odbora Srbije Sonja Biserko, rekla je  za časopis “Vijenac”, koji izdaje Matica hrvatska, da je cela srpska istorija “jedna velika laž”, jer između ostalog, Srbija nema pravi pristup delu istorije koji se odnosi na Otomansku imperiju.

- Iz nepoznavanja činjenica stvoren je mit o Kosovu, o srpskom herojstvu i nebeskom carstvu. Cela srpska istorija jedna je velika laž - bez pardona je rekla Sonja Biserko u opsežnom intervjuu za taj časopis. Ona je još jednom ponovila da su se Srbi spremali za rat protiv Hrvata još od Titove smrti.

NAJVEĆA DRŽAVNA TAJNA - MILOŠEVIĆ JE DRŽAO U ŠACI TUĐMANA I ALIJU: SRPSKI ŠPIJUNI su omogućili Srbima pobedu u Dejtonu!

- Inače, Pravni fakultet u Beogradu bio je jedan od stubova velikosrpskog projekta, tu su definisani svi Miloševićevi politički poduhvati, odatle se počelo govoriti o pravu Srba na pobunu, negirale su se postojeće jugoslovenske republike, njihovi argumenti korišćeni su u tekstovima objavljivanima u “Književnoj reči” i brojnim publikacijama, novinama i knjigama. I Memorandum SANU-a jedan je od tih dokumenata. Svi su oni tvrdili da treba reorganizovati Jugoslaviju, s tim da bi Srbi uzeli i zaokružili svoju etničku teritoriju - naglasila je Sonja Biserko.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    29. jul 2015 | 14:58

    Zena je kompletan kreten

  • Doktor

    29. jul 2015 | 14:39

    Meni lično je važnije da znam hrvatsku istoriju, istoriju genocidne nacije i da je pamtim...Srpska se zna, na žalost ove spodobe! Iza jarke svetlosti srpske istorije, koja je osvetlila Balkan, bile su jake i senke ispod kojih su se krili srpski neprijatelji i gajile zmije u nedrima, prikrivali zločinci i zločini "naše braće"...

  • Pričaj srpski, da te ceo svet kao razume

    29. jul 2015 | 14:38

    Opet ova... mnogo me podseća na karlu del ponte... duša prodana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA