VUČIĆ OSTAO BEZ BLERA I STROS KANA: Stižu novi savetnici, evo i koji!

U savetničkom timu srpskog premijera, samo su ostali Alfred Guzenbauer i Franko Fratini, a kao moguće pojačanje pominje se bivši nemački ambasador u Beogradu Volfram Mas

  • 0

Kako piše beogradski dnevni list bivši britanski premijer Toni Bler i bivši direktor MMF-a Dominik Stros Kan, nisu više aktuelni u ulozi savetnika predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Samo su Alfred Guzenbauer i Franko Fratini u savetničkom timu premijera, a kao moguće pojačanje pominje se bivši nemački ambasador u Beogradu Volfram Mas, ali izvori ovog lista prenose da njegov angažman još nije dogovoren.

Ipak, nekadašnji austrijski državnik Guzenbauer i italijanski šef dilomatije Fratini i dalje često dolaze u Beograd i svojim sugestijama pospešuju vladine odluke.

OLUJA JE NAJTUŽNIJI DOGAĐAJ ZA SRBE, TADA SRBIJA PLAČE: Evo šta je Vučić rekao o obeležavanju 5. avgusta!

Oni premijera i ministre savetuju u procesu evropskih integracija, lobiraju u Briselu i evropskim metropolama za našu zemlju, organizuju sastanke na raznim nivoima sa ljudima iz EU koji su Srbiji veoma bitni u fazi priključivanja EU.

Bilo je najavljeno i da će Lazar Krstić, po odlasku sa mesta ministra finansija preuzeti savetodavnu ulogu u Nemanjinoj 11, ali se ni on od silaska s funkcije praktično nije pojavljivao u Beogradu.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA