PROVOKACIJA: Turski navijač za govornicom Skupštine Srbije!

Navijač, član Asocijacije mladih Sandžaka, snimljen u okviru turističke posete Skupštini, posle opomene službenika udaljio se od govornice, ali je cilj postigao - razvio je zastavu turskog kluba u sred srpskog parlamenta!

  • 8

Navijači turskog prvoligaša Fenerbahčea, pored stadiona u Novom Pazaru, gde su u bratskim odnosima s navijačkom grupom "Ekstremi", posetili su i Skupštinu Srbije.

Društvene mreže preplavila je fotografija navijača turskog fudbalskog kluba kako stoji za govornicom republičkog parlamenta s raširenim navijačkim šalom turskog fudbalskog kluba, što je izazvalo gnev srpskih navijača na internetu. Radi se o članu Asocijacije mladih Sandžaka srpskom parlamentu, a poseta ove organizacije republičkom parlamentu bila je 11. aprila.

U Skupštini nisu hteli da komentarišu ovu fotografiju, ali su objasnili da je navijač snimljen u okviru turističke posete i dodali da ovom institucijom godišnje prođe oko deset hiljada posetilaca.

Osobe koje razvijaju zastave ili druga znamenja dobijaju opomenu od službenika, a ako ne poštuju upozorenja, udaljavaju se iz prostorija Skupštine. Ovaj navijač je poslušao opomenu i udaljio se od govornice.

(I. M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AstroDream

    20. april 2012 | 10:44

    Pa to ima samo kod nas

  • Dex

    20. april 2012 | 14:00

    podhitno Tadicu da se izvinis sto ste ga sklonili sa bine....sramota sta vi dovodite u Srbiju....stoku iz Sandzaka

  • hercegovac

    20. april 2012 | 21:12

    frajer ima muda ,treba mu skinuti kapu ....jes da me ovo boli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA