VUČIĆ ČESTITAO RUDARIMA NJIHOV DAN: Zaslužujete posebno uvažavanje zbog posla koji obavljate!

- Naša je dužnost da vam omogućimo sigurnost na radu, bolje uslove i da se potrudimo da rudarski posao bude nagrađen i cenjen onako kako to i zaslužuje - poručio je srpski premijer rudarima

  • 4

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, čestitao je danas rudarima Dan rudara i poručio da je rudarstvo osnov za privredni napredak i razvoj zemlje.

- Upućujem vam najiskrenije čestitke povodom 6. avgusta, Dana rudara Srbije. Težak posao koji obavljate i koji nosi visok stepen rizika zaslužuje posebno uvažavanje i duboko poštovanje - poručio je Vučić.

VUČIĆ U CRNOJ TRAVI: Vlada je spremna da uloži mnogo više u jug Srbije

On je istakao da je rudarstvo osnov za privredni napredak i razvoj zemlje.

- Stoga je naša dužnost da vam omogućimo sigurnost na radu, bolje uslove i da se potrudimo da rudarski posao bude nagrađen i cenjen onako kako to i zaslužuje. Želim vam dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu uz rudarski pozdrav ''Srećno!''", navodi se u čestitki premijera Vučića.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Iggyy

    6. avgust 2015 | 13:51

    Čestitam Dan rudara Srbije, takođe, sa osobitim zadovoljstvom, Vučiću čestitаm dodelu mu nаjprestižnije nаgrаde " Inženjer Šistek" RTB Bor, citirаm deo razloge : " ...podržаo progrаm rаzvojа i stаbilizаcije kompаnije i njen investicioni ciklus koji je rudnicimа doneo revitаlizаciju, а metаlurgiji nove tehnologije...". Čestitаm Vučiću i pustаnje u rаd nove topionice 23. XII 2014. godine. Potrebno je još i dа prorаdi i dа dišemo vаzduh iz 1903. godine, kаko potencirа čelnik RTB Bor, а ne otrovne gаsove.

  • Пиши Ћирилицом

    6. avgust 2015 | 12:55

    Срећно

  • Ezra

    8. avgust 2015 | 23:31

    A za platu ce da se ubrisete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA