NAPREDNJACI: Napadaju nas na internetu!

Ozbiljni pokušaji rušenja učestali su od oktobra prošle godine, a u poslednje vreme su intenzivirani

  • 4

Srpska napredna stranka obaveštava građane i posetioce njihovog sajta (sns.org.rs), a zbog sve učestalijih pitanja građana, da je sajt SNS pod stalnim napadom, odnosno pod stalnim pokušajem da se obori ili preuzme, i da je zbog njegove zaštite neophodno sačekati nekoliko sekundi, nakon kojih posetioci mogu da se informišu o svim aktivnostima SNS.

Prvi ozbiljniji napadi, otkako je pokrenut novi sajt SNS, počeli su da se dešavaju sa početkom kampanje za izbore 2014. godine, dok se slabiji napadi događaju svakodnevno.

Ozbiljni pokušaji rušenja (DDOS napadi) učestali su od oktobra prošle godine, a u poslednje vreme su intenzivirani. S obzirom na način i snagu napada, ustanovljeno je da su uložena značajna novčana sredstva kako bi se oborio sajt SNS.

Služba za informisanje SNS uključila je pojačanu zaštitu i stalnu kontrolu sajta, kako bi se građanima omogućila neometana poseta i informisanje o stranačkim aktivnostima.

Obaveštavaju korisnike da pomenutu zaštitu mogu primetiti kada, prilikom ulaska na sajt, moraju sačekati nekoliko sekundi pre nego što vide sadržaj.

Služba za informisanje SNS uredno će obaveštavati javnost o svim promenama vezanim za naš sajt, ukoliko do njih dođe, a sve posetioce mole za strpljenje s obzirom na otežane okolnosti prilikom posete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ваистину

    9. avgust 2015 | 10:53

    Занимљиво је то да до сада њихов сајт нине никада био ван функције. Или имају јаку екипу или знају кога да ангажују да им "чува" сајт. А са техничке стране гледано њихов сајт је један од савременијих, у политичким водама далеко испред свих странака по дизајну и изгледу.

  • Sremac

    10. avgust 2015 | 02:01

    To su izmisljene fraze.da se upumpa ogromna lova.kome smeta njihov sajt

  • jovan

    10. avgust 2015 | 00:11

    ne znam ko vas napada ali sigurno znam da završavate ono što je započeo ds a to znači totalna propast srbije kao države i naroda. teško nama sa vama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA