Evo kako je žena Ratka Mladića branila svog muža u hagu!

- Ja sam ga u jednom trenutku pitala: "Ratko, molim te reci mi istinu, da li si ti izdao neku naredbu u vezi sa ovim zločinima u Srebrenici?" On se u tom trenutku uozbiljio, oštro me pogledao i rekao: "Da li u mene sumnjaš?" - rekla je Bosiljka Mladić

  • 41

U odbranu Ratka Mladića juče je pred Haškim tribunalom stala njegova supruga Bosiljka, koja je svedočila da njen suprug nije mogao da izvrši zločin u Srebrenici za koji je optužen i da za to delo ne bi trebao da bude osuđen, jer je u to vreme bio sa njom na svadbi u Beogradu, a ne u BiH!

RATKU MLADIĆU POLA MOZGA NIJE U FUNKCIJI, U HAGU SU GA UBILI, ON VIŠE NEMA EMOCIJA! Ovo je JEZIVA TAJNA Haškog tribunala!

Bosiljka Mladić izjavila je da je u julu 1995. godine general Mladić bio sa njom u Beogradu u danima kada je po optužnici, Vojska Republike Srpske streljala muslimane iz Srebrenice.

(ZABRANJENI SNIMAK) Evo kako je Ratko Mladić SPASAVAO ŽIVOTE Bošnjaka u Srebrenici! (VIDEO)

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

General Ratko Mladić (73) optužen je za genocid nad više od 7.000 muslimanskih muškaraca iz Srebrenice u danima pošto je njegova vojska 11. jula 1995. godine zauzela enklavu koja je bila pod zaštitom UN.

KARADŽIĆ, MLADIĆ I SRBI NISU ODGOVORNI ZA ZLOČIN U SREBRENICI: Šokiraće vas ova PRESUDA HAŠKOG TRIBUNALA!

Foto: AP, Profimedia Foto: AP, Profimedia

Dajući suprugu alibi, Bosiljka je izjavila da su dane od 14. do 17. jula (kada je izvršeno streljanje muslimana iz Srebrenice u okolini Zvornika) proveli zajedno u njihovom stanu u Beogradu, a da su 16. jula zajedno otišli na jednu svadbu, a potom imali susret sa iseljenicima na beogradskoj Vojnomedicinskoj akademiji.

- Ja sam ga u jednom trenutku pitala: "Ratko, molim te reci mi istinu, da li si ti izdao neku naredbu u vezi sa ovim zločinima u Srebrenici?" On se u tom trenutku uozbiljio, oštro me pogledao i rekao: "Da li u mene sumnjaš?" - rekla je Bosiljka Mladić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max777

    13. avgust 2015 | 09:11

    Svi su Srbi Ratkovi vojnici !

  • dobri

    13. avgust 2015 | 11:36

    Ratko Mladic je SRPSKI general svi koji sumnjaju u njega neka procitaju malo knjige pa ce im sve biti jasno

  • Rasputin's

    13. avgust 2015 | 19:58

    Jednom recju " Generalcina"!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA