SNS: DS da prestane sa lažima o članovima porodice Vučić

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu poručuje Demokratskoj stranci da, za razliku od njih, koji žive u državnim vilama, SNS zakupljuje prostorije u skladu sa zakonom i transparentno

  • 0

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu poručuje Demokratskoj stranci da je krajnje vreme da prestane sa iznošenjem licemernih laži o članovima porodice premijera Aleksandra Vučića.

Andrej Vučić nije član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novi Sad, niti je član Saveta za Vojvodinu, niti je šef Izbornog štaba za Novi Sad i Vojvodinu, kako navode licemerne demokrate, već ponosni član Srpske napredne stranke, a samim tim ima pravo da prisustvuje sranačkim skupovima i dešavanjima.

VUKČEVIĆ: Vučić je mobilisao sve važne institucije da se reši slučaj "Bitići"

Andrej Vučić nikada nije tražio funkciju, ni u stranci, ni u izvršnoj vlasti, za razliku od supruge Bojana Pajtića, Vesne Pajtić, koja, zajedno sa Milovanom Brkićem, Predragom Popovićem i Danilom Ređepovićem vodi Demokratsku stranku i najlažljiviju i najprljaviju kampanju protiv porodice Vučić i Srpske napredne stranke.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu poručuje Demokratskoj stranci da, za razliku od njih, koji žive u državnim vilama, SNS zakupljuje prostorije u skladu sa zakonom i transparentno.

(Telegraf.rs / Izvor: novisad.sns.org.rs/)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA