MOJ CILJ NIJE DAJ DA VLADAMO, VEĆ DAJ DA RADIMO: Evo kako se Milan Krkobabić druži sa građanima! (FOTO)

- Ponoviću ako treba još milion puta - "Nema u Srbiji viška radnika, već manjka posla" i na nama koji vodimo preduzeća i državu je da taj posao obezbedimo. Samo tako će biti i plata, a i penzije će pratiti plate - rekao je lider PUPS-a

  • 3

Dok pojedini lideri političkih stranaka druženje s članovima i simpatizerima često ostavljaju samo za vreme predizborne kampanje Milan Krkobabić, lider PUPS-a slobodno vreme tokom ovog leta koristi kako bi obišao što više mesta po Srbiji i u direktnom kontaktu s građanima došao do novih simpatizera.

U okviru letnjeg karavana PUPS 2015. "Svet pripada i nama", ovi susreti su počeli u Kraljevu, a potom se svakog vikenda dešavaju u nekom drugom regionu. Poslednje takvo druženje upriličeno je proteklog vikenda u Šapcu, gde se Krkobabić, nakon gostovanja u emisiji Žikina Šarenica (gde je predstavio program stranke, ali i rezultate poslovanja preduzeća "Pošta Srbije") organizovao susret sa članstvom i simpatizerima na gradskom trgu, kojem je prisustvovalo nekoliko stotina građana.

Foto: Printskrin video / infobiro Foto: Printskrin video / infobiro

Milan Krkobabić je još jednom ponovio da cilj njegove politike nije - "daj da vladamo", već "daj da radimo":

- Ponoviću ako treba još milion puta - "Nema u Srbiji viška radnika, već manjka posla" i na nama koji vodimo preduzeća i državu je da taj posao obezbedimo. Samo tako će biti i plata, a i penzije će pratiti plate, što je bio i ostao slogan naše stranke, naglasio je lider PUPS-a u Šapcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nervozni postar

    17. avgust 2015 | 17:23

    Bilo bi bolje da malo krene po postama i cuje obicne radnike sta ih muci, zasto ne mogu da iskoriste godisnje odmore,koliko zaposlenih u Preduzeću je fiktivno iskoristilo GO iz 2014.god., a oni su im pretvoreni u zarađene dane, zasto postari i salterski radnici nemaju adekvatne uniforme, koliko malih posta nema ni toalet, vec su zaposleni prinudjeni da se snalaze po komsiluku, zasto su plate postara daleko ispod republickog proseka, da li je normalno da postar u jednom danu uruci 300 preporucenih pisama uz potpis primaoca, a da sve odradi po propisima...i jos mnogo toga...nego sto od svojih saradnika iz direkcija slusa ono sto mu oni serviraju i sto znaju da bi on zeleo da cuje.....i onda se prica o nekoj dobiti i kako je sve u Posti izuzetno organizovano i uspesno. SRAMOTA!!!!!! Nije problem u zaposlenima, oni hoce da rade...ne koriste GO, ne idu na bolovanja, jer znaju da nema ko da ih zameni, problem je u tome sto nema ko da ih salusa i da cuje za njihove probleme, a kancelarije su prepune saradnika i rukovodilaca, toliko da vise nemaju mesta ni gde da sede. Problem je pronaci i nekoga ko bi radio kao postar po privremeno povremenim poslovima, jer drugacije ne moze biti primljen, a za platu izmedju 16 i 18 hiljada dinara mesecno, pod uslovom da ima srece da mu Ugovor toliko potraje, jer gospoda iz Direkcije znaju koliko je potrebno postara prema njihovom proracunu da ima jedna Posta , a da pri tom nikada nisu radili u samoj "proizvodnji" kako bi stvarno znali kako se radi u posti, vec su do mesta u Direkciji dosli po ko zna kakvoj liniji. U posti ima viska radnika, ali ne po postama, vec u raznim Direkcijama i sluzbama po Radnim jedinicama, pa bi bilo dobro se pozabaviti tim pitanjem.

  • Jova

    17. avgust 2015 | 16:28

    Ti si za penziju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA