STROGO POVERLJIVO - SLUČAJ BRAĆE BITIĆI: Otkrivena imena SRPSKIH SPECIJALACA koji su ubili vojnike OVK koji su spasavali Srbe!

Tužilaštvo za ratne zločine otkrilo je imena neposrednih izvršioca ubistva breće Agrona, Ilira i Mehmeta Bitićija i uskoro će protiv njih biti podignute optužnice

  • 37

Tužilaštvo za ratne zločine otkrilo je imena neposrednih izvršioca ubistva breće Agrona, Ilira i Mehmeta Bitićija i uskoro će protiv njih biti podignute optužnice, prenose Naše novine!

NAJNOVIJI DETALJI UBISTVA BRAĆE BITIĆI: Srpski SPECIJALCI ubili su METKOM U POTILJAK vojnike OVK koji su SPASAVALI SRBE!

- Ubistvo braće Bitići je prioritet jer zvanični Vašington insistira na rešavanju ovog slučaja i da se odgovorni procesuiraju - kaže za ovaj list izvor iz Tužilaštva za ratne zločine.

SLUČAJ BITIĆI: Od ove teme ZAVISE odnosi Amerike i Srbije!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Prema ovim saznanjima optužnica za slučaj Bitići je spremna, ali ona za sada obuhvata samo trojicu bivših pripadnika prištinskog dela SAJ, koji su u svojoj bazi jula 1999. godine u Petrovom Selu ubili braću Bitići.

Specijalni tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević kaže da je istraga o ovom slučaju prioritet u procesima za ratne zločine, kao i da postoji napredak u istrazi.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Metohija

    18. avgust 2015 | 09:42

    Dodjes iz SAD i pridruzis se teroristickoj organizaciji(nesto poput ISIS-a ili Al-Kaide)da bi ubijao civile(prica o spasavanju srpskih civila je za naivne i glupe)policajce i vojnike ove zemlje,pravis kalifat na teritoriji ove zemlje, i to pitanje niko ne postavlja.Postupis sa njima kao sto postupa i ,,demokratska" zemlja iz koje dolaze.E to je problem jer je Srbiji zabranjeno da se brani i jer su oni drzavljani ,,demokratske" zemlje,za razliku od male Milice Rakic,ljudi sa niske pijace,mladih sa mosta u Varvarinu,putnika voza u grdelickoj klisuri,radnika RTS-a,gradjana Aleksinca...,spisak je vrlo dug,ali oni su bili samo gradjani ove zemlje i njihovo ubijanje nije nikakav zlocin.Uzgred,kao pripadnici teroristicke organizacije ne podlezu zenevskoj konvenciji.Oni koji govore o policijskoj brutalnosti, neka vide kako policija postupa u SAD,Fergusonu npr.Ovo su bili teroristi,a posao SAJ-a je borba protiv terorizma.

  • Stefan

    18. avgust 2015 | 09:49

    Bitici prioritet, a Panda u Peci, A deca iz Gorazdevca? To nije prioritet?

  • Napacen srbin

    18. avgust 2015 | 10:33

    Jos ce da ispadne da su bitici spasavali SRBE a da su nasi specijalci koji su radili za drzavu neprijatelji... RADIS ZA DRZAVU KAKO TI SE NAREDI I NA KRAJU DRZAVA TE IZDA STO SI JE BRANIO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA