SRĐAN JEDVA GOVORI, NIJE VIDEO SUNCE 5 MESECI: Najnoviji detalji OTMICE Đinđićevog telohranitelja kojeg su ZAROBILI ISLAMISTI!

- On je u jako teškom stanju. Kaže da je smršao 20 kilograma i da 5 meseci nije video sunce. Drže ga u sobi bez svetla i vazduha - kaže Vesna Babić supruga bivšeg telohranitelja ubijenog premijera Zorana Đinđića

  • 21

Bivši telohranitelj ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića Srđan Babić već pet meseci je zarobljen u Libiji od strane islamističke milicije “El Majd”, pod nejasnim okolnostima, a njegova supruga kaže da njen muž jedva govori i da je smršao čak 20 kilograma!

ISLAMISTI ZAROBILI BIVŠEG TELOHRANITELJA ZORANA ĐINĐIĆA! Zaključan je u sobi bez svetla i vazduha. BORI SE ZA ŽIVOT

- Srđan je sam u ćeliji. Pričali smo 7 minuta, jedva je sastavljao rečenice. Uglavnom je pitao za porodicu, ali i da li ja imam informacije šta se dešava sa njegovim slučajem. Pitala sam ga da li je dobio moja pisma, rekao mi je da nije. Očajna sam, ne znam šta da mu kažem - kaže za "Večernje novosti" Vesna Babić supruga bivšeg telohranitelja ubijenog premijera Zorana Đinđića.

Foto: YouTube / The Darco Foto: YouTube / The Darco

- Da je moj Srđan živ, videla sam na snimku koji traje 60 sekundi, napravljenom 20. maja u nekoj kancelariji u Tripoliju i to skoro dva meseca nakon što je bio uhapšen. Od tada ga više nisam videla - kaže Vesna.

- On je u jako teškom stanju. Kaže da je smršao 20 kilograma i da 5 meseci nije video sunce. Drže ga u sobi bez svetla i vazduha - prepričava razgovor sa svojim suprugom Vesna.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Srđan Babić uhapšen je 30. marta sa još trojicom kolega, a svi su radili za francusku kompaniju "Argus".

Babić je javnosti u Srbiji poznat kao čovek koji na jedinom snimku posle atentata na Đinđića zaustavlja automobile u Nemanjinoj ulici kako bi smrtno stradali premijer brzo bio prevezen u Urgentni centar. Posle ubistva radio je u MUP-u Srbije i Žandarmeriji, odakle je otpušten nakon smene Gorana Radosavljevića Gurija.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoo

    21. avgust 2015 | 08:11

    Bitno da smo za Hrvata kukali a nas čovek neka trune... Kakav smo narod u pm..

  • Ogi

    21. avgust 2015 | 08:25

    Teska prica,kad se radi o Hrvatu svi placu na netu, pa bi da pitam, gdje ste sad braco Srbi,gdje steee? Izdrzi Srdjane,valjda i oni imaju nekog Boga?!

  • Dava

    21. avgust 2015 | 08:31

    U sve bez komentara.A kad bio zarobljen Tomislav? Svi ljudi su isti, ali za nekog se digne cela Srbija i drzave i drzavice a neko se ne pominje.nasim komemtarima ga ne mozemo spasiti, nikog ne samo njega, ali malo je .....Samo da ga puste zivog.joj kakvi su to srvorovi koji se izivljavaju nad ljudima koji im nista nazao ucinili nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA