Tadić: Čak 23 od 24 sporne privatizacije bile u vreme Koštunice!

- Jedva čekam da vidim ko stoji iza ovih privatizacija i jedva čekam da odgovorni za nepravilnosti, ako ih je bilo, budu osuđeni - rekao kandidat DS za predsednika Srbije

  • 10

Kandidat za predsednika Srbije i lider DS-a Boris Tadić izjavio je danas da su se 23 od 24 sporne privatizacije, na čijem rasvetljavanju insistira EU, dogodile za vreme vlade Vojislava Koštunice, a jedna još ranije, te da i njega zanima ko je za te privatizacije odgovoran.

- Bilo je loših privatizacija, treba reći građanima. Tražio sam podatke o tome kada su se dogodile ove 24 sporne privatizacije i dobio podatke da su se 23 dogodile za vreme Koštuničine vlade, a jedna pre nje. Nijedna se nije dogodila u ovoj vladi i ja sam ponosan zbog toga što ova vlada nije učestvovala u tome - rekao je Tadić u razgovoru sa građanima u Golupcu.

On je istakao da se već ispituje ko je odgovoran za ove privatizacije.

- Jedva čekam da vidim ko stoji iza ovih privatizacija i jedva čekam da odgovorni za nepravilnosti, ako ih je bilo, budu osuđeni - naglasio je Tadić, i dodao da će se njegovim političkim protivnicima insistiranje na ovom pitanju, za šta su mislili da im je prednost, vratiti kao bumerang, jer se oni koji su činili to nalaze upravo među njima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • INDEX

    19. april 2012 | 17:40

    Neces biti u prilici nista da ispitas...

  • Milance

    19. april 2012 | 17:17

    Sjajno je ukoliko Tadic zaista misli tako, nadam se samo da to nije jos jedno u nizu neispunjenih predizbornih obecanja. Preduzeca treba vratiti pravim vlasnicima, kao sto je to slucaj sa Mobtelom i Karicima, ali ostaje pitanje sta ce biti sa rasprodatom drzavnom imovinom i ljudima koji su ostali na ulici. A sto se tice odgovornosti, mislim da je svima veoma poznato ko je zasluzan sto je Srbija rasprodala sva preduzeca za 50e.

  • PetarP

    19. april 2012 | 17:59

    Pa bre zna se ko je kriv, a sa njim uvek pravi koalicije. A nista cistiji nisu ni njegove stranacke kolege, sad hoce na Kostunicu da svali krivicu. Pa nije Kostunica oduzimao drugima imovinu i prodavao tek tako. Procitao sam u jednim dnevnim novinama juce da Karic planira da tuzi Srbiju pa cemo jos placati i naknadno sve te njihove privatizacije i mucke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA