VUČIĆ: Nikolić u Kini radi na važnim stvarima za državu

Srpski premijer je u selu Vučetić gde je otvorio obnovljeni most na reci Ub, rekao da Nikolić radi na važnim stvarima u Kini, među kojima su i uslovi kredita za prugu Beograd - Budimpešta

  • 84

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, rekao je da predsednik Tomislav Nikolić u Kini radi na važnim stvarima za državu i najavio da će Vlada Srbije imati stav o projektu kanala Morava - Vardar kada kineska strana pokaže da je zainteresovani za to.

- Čekamo da nam kineska vlada ili ambasada Kine u Beogradu pokažu da su zainteresovane pa ćemo onda reagovati na to - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje kakav je stav Vlade Srbije o projektu izgradnje kanala Morava - Vardar.

Vučić je u selu Vučetić gde je otvorio obnovljeni most na reci Ub, rekao da Nikolić radi na važnim stvarima u Kini, među kojima su i uslovi kredita za prugu Beograd - Budimpešta.

VUČIĆ OTVORIO OBNOVLJENI MOST: Meštani sela Ljutice ponovo imaju prelaz preko Tamnave

- Imali smo pet plus 15 godina, tražimo pet plus 20 ili 7 plus 18. Molimo da se spusti kamata ispod dva odsto. To je ono o čemu Tomislav Nikolić razgovara u Kini - potvrdio je Vučić.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brenson

    1. septembar 2015 | 14:34

    Ne moze Vucic na sve strane da stigne, podrzavam i predsednika u njegovom zalaganju.

  • LjubišaM

    1. septembar 2015 | 15:54

    Videcemo rezultate posete predsednika kada se vrati. Nadam se da ce se vratiti sa lepim vestima.

  • Slavica

    1. septembar 2015 | 12:10

    Posao predsednika republike i jeste upravo to i to su sve dobre vesti za nas. Kineski investitori imaju dosta novca koji hoće da ulažu kod nas i dobre je što se radi na sve boljim odnosima između nas i njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA