FRKA ZBOG TADIĆA: Vranjske demokrate se potukle u kafani posle posete predsednika!

Nezadovoljan što nije bio blizu Borisa Tadića prilikom njegove posete Vranju, direktor "Novog doma" Goran Petrović mrtav pijan upao u kafanu "Morava" i krenuo da proziva stranačke saborce. Pale teške reči, ali i šamaranje

  • 5

Nije prošlo ni nekoliko sati od posete lidera DS-a Borisa Tadića Vranju, a među njegovim pristalicama i funkcionerima demokrata u ovom gradu na jugu Srbije izbila je žestoka svađa, pa i tuča!

Prema zasad nepotvrđenim informacijama, do sukoba je došlo u sredu uveče u popularnoj kafani "Morava", omiljenom okupljalištu vranjskih DS-ovaca. Nezadovoljan što nije bio među onima koji su s Tadićem, Dušanom Petrovićem i Rasimom Ljajićem popili piće u kafiću "Demode" vlasnika Miodraga Stajića, direktor vranjskog "Novog doma" Goran Petrović u vidno alkoholisanom stanju upao je u popularno "Moravče" i krenuo da proziva stranačke saborce!

- Bio je mrtav pijan, jedva se držao na nogama, sve vreme se teturajući i mumlajući. Zamerao je što nije bio među demokratama u Žućinom kafiću ("Demode" - prim.aut.), ne uviđajući da u tom stanju nije bio za pokazivanje ni pred kim, a ponajmanje pred Tadićem. Krenuo je sa žestokim prozivkama, pale su teške reči, a bilo je i koškanja - kaže sagovornik Telegrafa upućen u dešavanja u taboru DS-a u Vranju.

Pošto se situacija malo smirila, Petrovića su bukvalno uneli u taksi, pošto nije mogao da stoji na nogama koliko je bio pijan. Međutim, nešto kasnije on se vratio i opet počeo da vređa. Tom prilikom, navodno, funkcioner DS-a u Vranju Igor Andonov čak je išamarao Petrovića!

Andonov je u izjavi za Južne vesti demantovao da je ozbiljnijeg sukoba bilo.

- Bila je to rasprava. Zar vam ja ličim na nekog ko se bije po kafanama? Tolerantan sam i kulturan čovek, tako da nikada ne bih tako nešto uradio, mada je Petrović to zaslužio - rekao je Andonov.

Štur je bio i Petrović.

Ja ne bih dozvolio da me neko šamara. Samo smo malo glasnije pričali, jer nismo sedeli za istim stolom, pa se možda stekao utisak da je bilo svađe - poručio je Petrović.

(S. M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djordje

    21. april 2012 | 00:49

    U Vranju ima jedna mnogo ubava pesmaČ "L'ži, l'ži, Vere"... Prljava kapmpanja potplaćenih vranjskih "novirčića".

  • Moravac

    20. april 2012 | 17:57

    Kafanske price su bile tik pored onih lovackih...Za pojedince vesele a za one koji misle svojom glavom besmislene. Zato me i cudi da ozbiljne novine objavljuju ovakve vesti sa kariranih stolnjaka koje su ko zna gde upakovane u kafanski dim da bi zamaglile istinu a koja se odnosi na prepun centae grada Vranja koji je bio i po jakoj kisi ispunjen povodom konvencije Demokrata! Hteli to neki ili ne-Vranjanci ce dobiti prvog demokratskog gradonacelnika!

  • Bojan Trajkovic

    20. april 2012 | 17:45

    Sramni su pokusaji pojedinica koji zarad neke licne promocije pokusavaju da poluistinama zasene prepun centar grada Vranja prilikom konvencije DS-a...Oni koji veruju u ovakve bajke ne vide dalje od svojih pobuda...Na njihovu zalost a u korist prave istine vranjske demokrate nisu bile nikada jace!Sto rece jedna starija gospodja:,,Da su pricali tise jedan drugom na uhu onda bi objavili vest da nesto spremaju". Lose vesti prodaju novine i podizu gledanost...Srecom,zdrav razum ne dozvoljava ljudima da ovakvim vestima slepo veruju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA