BIVŠI SAVETNIK TADIĆA PORUČUJE: Tajni snimci MORAJU biti povod za ISTRAGU!

- Voleo bih da video snimci sastanaka Ivice Dačića sa Rodoljubom Radulovićem budu povod za istragu da li je bilo koji učesnik tog događaja prekršio zakon - kaže bivši savetnik nekadašnjeg predsednika Srbije i lidera Srpske demokratske stranke Borisa Tadića

  • 3

Bivši savetnik nekadašnjeg predsednika Srbije i lidera Srpske demokratske stranke Borisa Tadića i marketinški stručnjak Nebojša Krstić izjavio je danas da bi voleo da video snimci sastanaka Ivice Dačića sa Rodoljubom Radulovićem budu povod za istragu da li je bilo koji učesnik tog događaja prekršio zakon.

Krstić je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, rekao da se ta stvar može različito tumačiti, a da bi mogla da bude povod i za vanredne izbore ili za rekonstrukciju vlade.

Bivši Tadićev savetnik je ocenio da cela ta stvar predstavlja blaćenje institucija i nanošenje štete državi i da zato savetuje svim učesnicima da razmišljaju o ugledu države i državnih institucija, jer su svi deo državnog aparata, bez obzira na to da li su vlast ili opozicija.

- Kada predsednik Republike reaguje i kaže da podržava Dačića u ovom slučaju, ja mislim da je to greška - ocenio je Krstić i dodao da bi voleo da je on više na strani Ustava i zakona.

Krstić je naveo da se kao Tadićev savetnik nije bavio tom sferom društvenog života - bezbednošću.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA