VUČIĆ U VAŠINGTONU O TRGOVINSKOJ RAZMENI: Treba jačati saradnju sa zemljama Latinske i Severne Amerike

Premijer Srbije danas završava posetu Sjedinjenim Američkim Državama. On će tokom dana imati odvojene sastanke i sa direktorkom MMF Kristinom Lagard i zamenikom sekretara za trgovinu SAD Brusom Endrusom

  • 21

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, razgovarao je danas u Vašingtonu sa generalnim sekretarom Organizacije američkih država Luisom Almagrom. Vučić je na svom Tviter nalogu napisao da treba raditi na jačanju trgovinske razmene sa zemljama Latinske, severne Amerike i Kariba.

VUČIĆ: Odnosi Srbije i SAD su bolji nego ranije, verujem da mogu da budu još bolji!

Premijer Srbije danas završava posetu Sjedinjenim Američkim Državama. On će tokom dana imati odvojene sastanke i sa direktorkom MMF Kristinom Lagard i zamenikom sekretara za trgovinu SAD Brusom Endrusom.

Vučić je tokom prethodna dva dana razgovarao sa američkim potpredsednikom Džozefom Bajdenom i državnim sekretarom Džonom Kerijem, imao je susrete sa kongresmenima i senatorima SAD, a na Institutu Brukings održao predavanje o budućnosti Srbije.

IMAO SAM DOBRE RAZGOVORE S PREMIJEROM SRBIJE: Džon Keri OTKRIO šta je pričao sa Vučićem!

Vučić se sastao i sa predsednikom Svetske banke Džimom Kimom, a održao je i niz sastanaka sa predstavnicima vodećih američkih kompanija.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    17. septembar 2015 | 18:45

    Slazem se sa izjavom gospodina Vucica.

  • veroslavka

    17. septembar 2015 | 21:02

    Svako prosirenje saradnje je u nasem interesu

  • KRISTINA

    17. septembar 2015 | 21:35

    Siguran sam da ce nakon danasnjih sastanaka Aleksandra Vucic SAD da ce trgovinska saradnja sa tim delom sveta ce da se intenzivira, docice do prosirenja jer nama je svakako potrebna razmena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA