(NIKAD OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE) Evo kako je izgledalo venčanje SRPSKOG KRALJA na MALU GOSPOJINU!

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina kao najveću vrednost u njihovom braku ističu ljubav i uzajamno poštovanje, ističući da uživaju da provode vreme i rade zajedno, a svojim najvećim bračnim dostignućima smatraju zajedničko podizanje dece i povratak u Srbiju

  • 5

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina danas obeležavaju trideset godina braka, tri decenije od kada su rekli sudbonosno "da". Venčao ih je kum grčki kralj Konstantin, a stari svat je bio kraljević Tomislav.

Jedno vreme posle venčanja živeli su u Vašingtonu, posle u Londonu, a od jula 2001. godine žive u beogradskom Kraljevskom Dvoru, domu koji je sagradio Prestolonaslednikov deda Kralj Aleksandar I.

ŽENE U SRBIJI SU JAKE, PONOSNE I ODGOVORNE: Evo kako je SRPSKA PRINCEZA čestitala damama OSMI MART!

Kad su se upoznali u Vašingtonu 1984, Prestolonaslednik Aleksandar znao je da je Katarina žena pored koje želi da provede ceo život. Simpatije su bile obostrane. Ubrzo posle prvog susreta odlučili su da ozvaniče svoju vezu. Uzajamno poštovanje i poverenje, kao i zajednički napori da kroz različite humanitarne aktivnosti pomognu ljudima u Srbiji, učvrstili su njihovu ljubav.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina kao najveću vrednost u njihovom braku ističu ljubav i uzajamno poštovanje, ističući da uživaju da provode vreme i rade zajedno, a svojim najvećim bračnim dostignućima smatraju zajedničko podizanje dece i povratak u otadžbinu, kao i činjenicu da je njihova ljubav danas jednako jaka kao što je bila i na početku veze.

VUČIĆ: Ne dozvoljavam nikome da reketira državu!

Kao neke od svojih zajedničkih ciljeva u narednom periodu ističu želju da do kraja života budu zajedno i da brinu jedno o dugome. Da vide kako njihova deca stvaraju sopstvene porodice i karijere, da budu srećni i da rade za dobrobit svoje zemlje i svog naroda.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina ističu da su zahvalni Bogu što ih je blagoslovio divnom decom, divnim unucima i mnogim prijateljima širom sveta. Takođe ističu i da su veoma srećni i blagosloveni zbog ljubavi kojom ih obasipa naš narod kome su potpuno posvećeni, i ne postoji ništa što oni ne bi učinili za svoj narod i svoju zemlju.

 

Kraljevski par zahvaljuje na čestitkama koje povodom tridesete godišnjice braka stižu u velikom broju.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    21. septembar 2015 | 21:13

    Kome je on kralj? Meni nije i nikad vise u srbiji kralj.Pobegli su 1941sa vrecama para u Englesku.Beli dvor i ostali objekti na koje pretenduju izgradeni su narodnim parama i neka zasucu rukave i u fabriku u proizvodnju ,a ne da nam prodaju maglu i pamet

  • + Nikola S Munjas BA MISAD

    21. septembar 2015 | 21:22

    ... SVE CESTITKE <3 <3 DUG ZIVOT I ZDRAVLJE !!!

  • Jeretik

    21. septembar 2015 | 13:18

    Covece ,idi kuci s milim bogom i pozdravi Elizabetu kad stignes .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA