VUČIĆ PORUČIO EVROPI: Hrvati su DOBRODOŠLI u Srbiju - OVO JE PRAVO LUDILO HRVATSKE!

- Vlada Srbije spremna je da još više doprinese rešavanju migrantske krize i da, iako nije članica Unije, prihvati sugestije zvaničnika EU - rekao je premijer Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija očekuje da Evropska unija reaguje povodom odluke Hrvatske da zabrani prolaz teretnog saobraćaja iz Srbije, kao i ulazak državljana Srbije na njenu teritoriju, koja nema nikakve veze sa rešavanjem migrantske krize, već sa kršenjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.

(PRATITE UŽIVO) SRPSKO-HRVATSKA BLOKADA: Granica otvorena samo za Srbe sa stranim tablicama! (FOTO) (VIDEO)

- Vlada Srbije spremna je da još više doprinese rešavanju migrantske krize i da, iako nije članica Unije, prihvati sugestije zvaničnika EU - rekao je Vučić koji se sastao sa evropskim parlamentarcima.

- Mislili smo da je davno prošlo vreme da se ljudi po nacionalnosti izvode iz autobusa. Mi to nećemo raditi - kaže premijer Srbije.

Premijer Srbije poručio je svimgrađanima Hrvatske da su svi rado viđeni u Srbiji, dok kako kaže to se ne može reći za Srbe u Hrvatskoj.

- Na ekonomske mere može da se odgovori merama, na ludilo nikako. Nijedan hrvatski građanin, naglasio je, neće biti zaustavljan - rekao je Vučić i dodao da ovako kako se ponaša Hrvatska, niko u Evropi ne radi.

Vučić je kazao da je razgovarao sa jednim od najtešnjih saradnika nemačke kancelarke Angele Merkel, Elmarom Brokom, koji je nedvosmisleno rekao pred hrvatskim predstavnicima da je krivica isključivo na hrvatskoj vladi.

HRVATIMA ISTEKAO ROK - SRBIJA ZABRANILA UVOZ HRVATSKE ROBE: Počele KONTRAMERE Vlade!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    24. septembar 2015 | 12:48

    Onaj milanovic treba da ode malo do Djukic Dejanovic da se porazgovaraju malko...ona sigurno ima lek

  • N. S

    24. septembar 2015 | 13:11

    Zato Milanović to i radi, jer hrvati nisu osetili šta znači vratiti istom merom. Ne može naš svet preko, ne mogu ni oni ovamo. I gotovo. Pa neka se -žale svom premijeru. Kome se mi to i DOKLE dokazujemo?

  • kilogram ludaka

    24. septembar 2015 | 18:46

    Pomislio Milanovic da cemo da se uplasimo ! EEEEEE MILANOVICU ala si se prevario ! SRBIJANCI SU ZAKON !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA