HAN I VUČIĆ U POSETI MIGRANTIMA U ŠIDU: Srbija obezbeđuje pristojne uslove izbeglicama! (FOTO)

- Zahvalan sam Srbiji što se odnosi profesionalno i odlučno u postupanju sa izbegličkom krizom - rekao je evropski komesar za susedsku politiku i proširenje

  • 53

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i evropski komesar za susedsku politiku i proširenje Johanes Han obišli su danas prihvatni centar za izbeglice u Šidu. Han, koji danas boravi u poseti Srbiji tokom koje će sa zvaničnicima razgovarati o aktuelnoj izbegličkoj krizi, imaće i radni ručak u vili "Bokeljka" sa premijerom Vučićem nakon čega će održati konferenciju za novinare.

On će se sastati i sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem i ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandrom Vulinom i ministarkom zaduženom za evrointegracije Jadrankom Joksimović.

HRVATI OTVORITE GRANICE SA SRBIJOM ŠTO PRE! Evropa UDARILA ŠAMAR Hrvatskoj i stala na stranu Srba

Han je uoči posete Beogradu rekao da je Evropska unija uz Srbiju u ovoj sveevropskoj krizi koja može da se reši jedino zajedničkim pristupom.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Zahvalan sam Srbiji što se odnosi profesionalno i odlučno u postupanju sa izbegličkom krizom - navedeno je u saopštenju i isitče da "Srbija obezbeđuje izbeglicama pristojne uslove za život u skladu sa međunarodnim standardima".

Obilasku prihvatnog centra prisustvuju i ministar za rad i predsednik Radne grupe za rešavanje problema mešovitih migracionih tokova Aleksandar Vulin.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojana

    25. septembar 2015 | 12:11

    To su i vise nego pristojni uslovi za izbeglice

  • milance

    25. septembar 2015 | 12:11

    Srbija od pocetka migrantske krize preduzima sve mere kako bi na najhumaniji nacin pomogla ovim unesrecenim ljudima i to vidi ceo svet.

  • dean

    25. septembar 2015 | 12:03

    srbija daje sve od sebe dok neke zemlje poput grcke koja je clanica eu samo uzmu pare a ne obezbede im smestaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA