VULIN: Izbeglice niko ne koordinira da iz Preševa idu u Šid!

- Neka svako radi svoj posao, neka se i oni trude da dostignu standarde naše humanosti, efikasnosti i organizovanosti i siguran sam da ćemo svi biti veoma zadovoljni - rekao je minstar za rad

  • 8

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin,rekao je da je siguran da će se odustati od ideje hermetičkog zatvaranja granice, koju je kao mogućnost najavio hrvatski premijer Zoran Milanović.

- Čuo sam, i svi zajedno smo slušali, najave o blokadi naših granica. Vrlo brzo se odustalo od toga i siguran sam da će se i od takvih ideja odustati - rekao je Vulin.

On je ponovo pozvao hrvatske vlasti da "nas ne mešaju u svoje unutarpolitičke obračune" i "da ne budemo deo njihove izborne kampanje".

U SRBIJI SE NIKO NE ZATVARA U ŽICU I NE SPAVA NA PODU! Aleksandar Vulin obišao izbeglički kamp Principovac (FOTO)

- Neka svako radi svoj posao, neka se i oni trude da dostignu standarde naše humanosti, efikasnosti i organizovanosti i siguran sam da ćemo svi biti veoma zadovoljni - naveo je Vulin.

Na pitanje ko koordinira autobuse da iz Preševa idu baš u Šid, s obzirom da je hrvatski premijer optužio Srbiju da to namerno radi, Vulin je odgovorio da izbeglice ne koordinira niko.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Istakao je da je koordinacija u stvari potreba migranata, dodajući da je vrlo zanimljivo da Milanović nije optužio Srbiju ni za šta kada su migranti odlazili u Mađarsku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TAKSISTA

    28. septembar 2015 | 12:47

    A zasto onda na autobusima Subotica transa ima cak tabla Kanjiza-Sid.Zglobnjak a pun azilanata.Pitajte u tom preduzecu koloko tura su napravili.A ja da idem za autobusom sa cetiri azilanta bio bih uhapsen vec kod Bajmoka.O cemu onda mi pricamo?

  • Gavrilo Princip

    29. septembar 2015 | 04:44

    Otišao se Tuđman ispovijedat i kaže on sve svešteniku šta je sagriješio. Sveštenik mu da 3 Zdravo Marije i Tuđman ode izmoliti i kaže: - Drugarice Marijo, Zdravo, Zdravo, Zdravo!

  • Gavrilo Princip

    29. septembar 2015 | 02:02

    Kako se na (novo)hrvatskom kaze primirje? - PALI !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA